sangbal Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Zdravím všechny, na přeplněném parkovišti v Chomutově se mi někdo hezky autem podepsal na zadních dveřích a kousku blatníku Rád bych poprosil o názor, zda-li půjdou dveře opravit, nebo se na to mám vykašlat a radši koupit na vrakovišti nové a nechat je vyměnit? Jsou s centralem a elektrickým stahováním. Odpoledne jedu za známým, který by mi to měl udělat, ale rád bych slyšel i další názory. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Kontaktuj T U H L E firmu a uvidíš co ti řeknou. Většinou ani nemusí sundávat dveře a tapecy. A hlavně nemusíš lakovat. Za předpokladu, že máš dveře jen promáčklí a nejsou poškrábaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Díky Na tuhle firmu (a několik dalších) jsem se díval a zkusil jsem jim napsat a poslal fotky. Jde mi hlavně o názor na stav těch dveří z fotky - jestli jsou opravitelné bez nutnosti kytování/lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Jen pro doplnění - ta černá šmouha není rýha, ale pouze šmouha od lišty z nárazníku toho druhého auta - jde to bez problémů dolů, jen jsem byl kvůli tomu incidentu tak vzteklej, že jsem to ani neočistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Mě zpravoval promáčklou hranu nad zadníma světlama. A není to vůbec vidět. Každej mi říkal, že se to musí kitovat a lakovat a tenhle to udělal úplně v poho za 2 nebo 3 hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Měl jsem teď chvilku čas, tak jsem se na to šel znova mrknout a u hrany dveří je prasklina v laku, takže to vidím bledě. Nerad bych, aby mi to po zimě začalo kvést. No uvidím, co mi odpoví - třeba to jen vidím moc černě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 I to se dá. Záleží jak moc je prasklej. Jestli je to až na kov nebo jen vrchní vrstva. Jak lak nahřeje, tak i drobný prasklinky zatáhnou nějakým "šmejdem" Ale to ti řeknou oni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 13. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 (editace) Tak jsem včera navštívil pár známých a výsledky jsou dva - 1)opravit, nalakovat; 2) sehnat jiné dveře a opravit ten kus blatníku + obojí nalakovat. Verze 1 i 2 vycházejí přibližně na stejno tj. cca 4000,- Pochybuji, že bych měl takové štěstí a narazil někde na zdravé pravé zadní dveře s podobným odstínem, přestože je bílá celkem častou barvou. Zkusím ještě brnknout do nějaké firmy věnující se metodě SmartFix, na mailíky nějak nereagují. Editováno: 13. Červenec 2010, autor: sangbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 16. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Takže mám smůlu - metoda smartfix tomu údajně moc nepomůže a je třeba to opravit klasicky. Sehnal jsem jiné bílé dveře a mám to domluveno s celkem dost šikovnýma lidma, takže by to mohlo dopadnout dobře. Po opravě hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.