Publikováno Červenec 15, 201015 r prosim o Pomoc nefunguje mi akustická signalizace všeho co od Melo : - směrových světel - stavu paliva ( rezerva ) - bezpečnostních Pasu - otevřených dveří a dalších Nevi někdo co s tim byl jsem s tim v servisů tam mi řekli výměna celých budíků , ALE Na sobe mi nezdá Má někdo s touto závadou nějaké zkušenosti Jak ji vyřešil typ Vozidla Škoda Octavia 2 1,9 TDI ( PD ) 77kw
Červenec 16, 201015 r Autor to asi ne já ani nevím jak to zezadu vypadá mám to teda zkusit vymontovat a podívat se na ten repráček? co se týče servisu tam my akorát řekli, že psali do mladé boleslavi a oni jim odpověděli výměna celých budíků a to se mi nechce cena je 9000 kč a to za to nedám.
Červenec 16, 201015 r NO závada je asi určitě v budíkách. Možná někdo šikovný opraví (bčas bývají studeňáky nebo tak, šel by možná i přepájet ten repráček. Eventuelně sekce bazar? Máš MAXI-DOT? Polodotů je všude dost.
Červenec 17, 201015 r Autor tak jsem to rozdělal na pohled není nic vydět zkoušel jsem ho i zkoušečkou na ohmi a chvíli tak asi na sekundu něco ukazoval a pak zase nic, ale zkoušel jsem jiný reprák co mi zbyl z jiného auta a tam mi ta zkoušečka ukazovala pořád stejnou hodnotu a neztrácela se jak u toho co mám v budíkách tak asi reprák ko. Sehnal jsem si budíky z 1 octavie reprák vyměněn a vše ok funguje díky za radu. Upraveno Červenec 25, 201015 r od maltar
Červenec 29, 201015 r kdyby nekdo potreboval repracku mam dost.Ve fabiich odchazi asi nejcasteji ale najdou se i nejake octavie. mifi@tv-video-sat.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.