jirka1022 Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Zdravím, když startuju s vymáčknutou spojkou tak dostane často řadící páka ráno a zavibruje, je to někdy dost hlučné. Zkoušel jsem startovat s nezmáčknutou spojkou a to je v klidu, ani nepoznáte na páce, že jste startovali ale jak zmáčknu spojku tak skoro pořád zavibruje. Co by to mohlo být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudolfv Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 (editace) Mám stejnou zkušenost. Taky by mě zajímalo čím to je. Motor 1,9 TDi,77kW, BJB Editováno: 21. Červenec 2010, autor: rudolfv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 U mňa podobný problém, iba s tým rozdielom, že mne to zatrasie viac pri teplom ako pri studenom motore než pri tom či mám alebo nemám stlačený spojkový pedál pri štartovaní. A ešte mám taký pocit, že viac sa to zatrasie keď mám zaparkované auto do kopca. Ináč OII, 1,9TDI, BKC. Pre zaujímavosť by ste mohli ešte uvádzať aj kódy motorov či nemôže byť tento problém iba pri určitých kódoch. Zatiaľ som sa stretol s týmto problémom (osobná skúsenosť)v BKC a BJB čo sú zhodné motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kspeedy Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Zdravím. Mě to dělá taktéž při teplém motoru, zatřeští to jakoby se to mělo celý rozlítnout. Motor 1,9 TDI ,77kW, BJB. Už jste někdo přišel na to čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Tak isto čakám či sa niekto ozve, že už to vyriešil alebo niekto kto by aspoň mohol tušiť kde je problém.. Ja som zatiaľ nechal odstaviť egr ventil plus som dal upraviť teplé štarty, od toho som si sľuboval najviac, ale žiadna zmena. No a ešte chcem nechať vymeniť tesnenia (alebo to sú nejaké gumičky) pod vstrekmi-neviem presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 A co setrvák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tak ten mám tak isto v pláne vymeniť (chcem dať jednohmotu z fábie ATD), nakoľko sa mi začal prejavovať hlavne pri rozbiehaní a dáva o sebe vedieť aj pri voľnobehu. Aj keď niekto na tomto fóre, ale v inom vlákne spomínal, že sa tie otrasy pri štartovaní nezlepšili ani po výmene spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.