jirkaK Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 To není omyl, já mluvím o standardním vzorníku. Pokud ti poslali kousky látek, máš asi štěstí. Doufám, že je ze zadu popsali, jinak jsou celkem na nic. To jsi volal na Slovensko ? Pro česko mají kancelář a vzorkovnu v Olomouci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Ano, popsali je všechny zezadu (ručně, propiskou), vyřizoval jsem to telefonicky přes Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 to jsou hodný, na naše poměry celkem nezvyklá ochota. A co sis teda vybral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Vybral jsem si RS design, trříbrný uprostřed, po krajích černý a rozhodl jsem se že si to nechám natáhnout v servisu, co jsem tady četl tak je to asi dost šílená práce jaký Ty máš názor na tu montáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 šílená práce a proto jsem si to taky nechal udělat. Blbý je, že sedáky ve předu stejně odflákli, tak to musím nějak natáhnout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 včera jsem objednával pro kámoše na O I. RS potahy a dodají to i s materiálem na výpln dveří. Znám autočalouníka, co to pak udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2006 konečně jsem nafotil ty potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 proc kdyz otevru ten obrazek, vidim akorat rozsypanej caj? a co je pravdy na tom, ze tyhle potahy se nedaj namontovat na sedacky s vyhrejvanim, jak tvrdili v porschi tatovi a je to mam dojem napsany i na tom jejich letaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 zkusím to nafotit s větším rozlišením, ale já mám ty fotky docela koukatelný. To bude chyba někde jinde. A stran toho vyhřívání, nevím. Nikde jsem to nečet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 aj mne tie fotky nejdu otvorit. v podstate ziadna na celom fore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 nic neprefocuj, problem je v moji Opere. covece ty RS se mi libi. mohl bych te poprosit o nafoceni tech sedadel zezadu? ze smeru jak na predni sedaky koukaj lidi na zadnich sedackach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) jasně Editováno: 8. Září 2006, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jirkaK: tak tomu se mi snad ani nechce verit, ze to vypada takhle super. cekal jsem, ze to bude zezadu nejak hnusne prevleceny, ale tohle je pekny kvak: jsem na tom stejne jenom chlapi, sem asi tatar, ale nemuzu na tech jejich strankach objevit ten RS design, jak o nem psal Brumla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ještě z venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Jirkovy fotky mi také nejdou otevřít (používám Operu), zkoušel jsem to otevírat i ve Firefoxu a také to nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jenom chlapi, sem asi tatar, ale nemuzu na tech jejich strankach objevit ten RS design, jak o nem psal Brumla... Tohle je ten RS design: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 No a teď zírám, že ta fotka co jsem dal do příspěvku taky nejde otevřít, takže závada bude asi někde tady na fóru???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 me posledni dobou blbnou veskery obrazky tady na foru, jdou otevrit jenom explorerem. a octavia/koza/ je OII? ten design je hezkej, jen bych nechtel ty bily stredy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 v Internet Exploreri mi tie fotky idu, Firefox 2.0 nic, ktovie cim to je... ale tie sedacky vyzeraju fakt super. a ten potah sa da nejako natiahnut aj prednu laktovu opierku? a na kolko to orientacne vyjde (kozu by som nechcel, radsej nejaky velur, alcantaru alebo nieco podobne)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 me posledni dobou blbnou veskery obrazky tady na foru, jdou otevrit jenom explorerem.a octavia/koza/ je OII? ten design je hezkej, jen bych nechtel ty bily stredy... Ty středy nejsou bílý, ale "stříbrný" - tedy spíš šedivý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 v Internet Exploreri mi tie fotky idu, Firefox 2.0 nic, ktovie cim to je... ale tie sedacky vyzeraju fakt super. a ten potah sa da nejako natiahnut aj prednu laktovu opierku? a na kolko to orientacne vyjde (kozu by som nechcel, radsej nejaky velur, alcantaru alebo nieco podobne)? Při objednání musíš uvést počet všech opěrek (hlavové, loketní), jaké je zadní sedadlo (dělené atd) zda jsou bederní opěrky a jestli chceš zachovat kapsy na zadních stranách opěradel. Provedení bez kůže vyjde mám dojem mezi 3000 Kč až 4000 Kč. Ono se samozřejmě platí to, jestli tam máš vyšité logo atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 v Internet Exploreri mi tie fotky idu, Přesně tak, v Exploreru mi ty obrázky taky jdou otevřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.