Luke288 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 nj, jenze ja ma strach, ze ty stredy budou brzo spinavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Myslím, že dnes už existujú super prípravky na čistenie, takže sa to raz za čas vyčistí a hotovo. Neobával by som sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) ty středy jsou stříbrný a nemyslím, že by se to mělo nějak výrazně špinit. Má to takový hodně hrubý lesklý vlákno, takže se to asi bude i dobře čistit. Ve středu jsem je zrovna objednával pro kámoše na O I. Na to objednání je třeba vyplnit dotazník. Jo a mě ty fotky úplně normálně fungujou. Editováno: 9. Září 2006, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 uz fungujou, byl tu nejakej problem na foru a pokud pouzivas internet explorer, tak jsi to ani nezaznamenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 to je dobře, že už to funguje, tak co jim říkáš, těm "eresovejm" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 ty vypadaj moc dobre...necham si to projit hlavou. porad mam strach z toho spinění, nerad bych to kazdej mesic cistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 lepší čistit potahy, než sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 a ty boky jsou teda kožený a středy alcantara? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 no s Alcantarou je mám já, ale na fotce, co sem dal Brumla, je černá kůže a stříbrná látka. Pokud bys chtěl taky Alcantaru, máš na výběr šedou a černou. Kdybys dal černou kůži a černou Alcantaru, tak máš po starostech se špiněním (opticky), ale zase to nebude tak výryzný. Mě se to s tou stříbrnou líbí, ale zase by mi to k tý Sahaře a béžový přístrojovce nepasovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 ja mam prave cernou pristrojovku a tmavy auto, libi se mi tohle http://www.autopotahy.sk/ponuka%20rs%20gray.htm a kdyz by se na ne nechalo nasit RS, je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 ty středy jsou stříbrný a nemyslím, že by se to mělo nějak výrazně špinit. Má to takový hodně hrubý lesklý vlákno, takže se to asi bude i dobře čistit. Ve středu jsem je zrovna objednával pro kámoše na O I. Na to objednání je třeba vyplnit dotazník.Jo a mě ty fotky úplně normálně fungujou. Kolik prosím vyjdou ty RS na O1 co jsi ojednával pro kámoše? A kolik vyšla ta tvoje kombinace s Alcantarou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ty s Alcantarou v MC za 12 500,- Kč, ty s RS látkou asi 8 500,- Kč (tam to nevím přesně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Pánové, ty "moje" potahy už přišly, viděl jsem je v reálu, prostředek je fakt stříbrný, není to žádná skoro bílá barva, navíc to má takovou hrubou strukturu, takže špinit by se to moc nemělo ale montáž jsem si objednal v servisu, přijde to prý asi na 1000 Kč, ale to rád dám místo toho abych se s tím mordoval sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tak pak hod fotky prosim, me lakaj ty s tou alcantarou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jasně, mám auto přistavit ve čtvrtek v 7:00 tak hned jak ho přivezu, udělám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 ty s Alcantarou v MC za 12 500,- Kč, ty s RS látkou asi 8 500,- Kč (tam to nevím přesně). Díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jo a jestli si to teda někdo konečně rozmyslí a bude je chtít, tak ta 10% sleva ode mně pořád ještě platí. V úplně prvním příspěvku jsem ty ceny psal. Posílalo by se to poštou, od výrobce přímo na vaší adresu. Platba na proforma fakturu. Svojí objednávku si můžete zpětně ověřit přímo u MADu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Tak už mi to namontovali, montáž stála 1300 Kč, takhle to vypadá vepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 a takhle vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 super tohle jsou ty za tech 8tis Kč? tata ma totiz A6 v kuzi a ja se v tom neskutecne potim, moc se mi libi ty stredy z alcantary, ale bojim se, ze se zas budu potit jako prase, proto se zacinam cim dal vic priklanet k temhle latkovym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Luke: Díky, Potahy stály 3986 Kč, já jsem měl ve svým předchozím autě kožený sedačky. přední byly vyhřívaný, takže v zimě žádný problém, ale i když auto mělo automatickou klimu, v létě jsem se k té kůži taky lepil a nebylo to nic moc příjemnýho, proto jsem se rozhodl pro látku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ještě přikládám jedno foto: pohled na zadní část předních sedadel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 kozeny sedacky holt musi bejt provetravany, jinak je to utrpeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 jo, s tím souhlasím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ale zajimavy je, ze stejne se najde spousta lidi, co tvrdi, ze se v kuzi nepoti. to nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.