Září 9, 200619 r Myslím, že dnes už existujú super prípravky na čistenie, takže sa to raz za čas vyčistí a hotovo. Neobával by som sa.
Září 9, 200619 r Autor ty středy jsou stříbrný a nemyslím, že by se to mělo nějak výrazně špinit. Má to takový hodně hrubý lesklý vlákno, takže se to asi bude i dobře čistit. Ve středu jsem je zrovna objednával pro kámoše na O I. Na to objednání je třeba vyplnit dotazník. Jo a mě ty fotky úplně normálně fungujou. Upraveno Září 9, 200619 r od jirkaK
Září 9, 200619 r uz fungujou, byl tu nejakej problem na foru a pokud pouzivas internet explorer, tak jsi to ani nezaznamenal
Září 10, 200618 r ty vypadaj moc dobre...necham si to projit hlavou. porad mam strach z toho spinění, nerad bych to kazdej mesic cistil
Září 10, 200618 r Autor no s Alcantarou je mám já, ale na fotce, co sem dal Brumla, je černá kůže a stříbrná látka. Pokud bys chtěl taky Alcantaru, máš na výběr šedou a černou. Kdybys dal černou kůži a černou Alcantaru, tak máš po starostech se špiněním (opticky), ale zase to nebude tak výryzný. Mě se to s tou stříbrnou líbí, ale zase by mi to k tý Sahaře a béžový přístrojovce nepasovalo.
Září 10, 200618 r ja mam prave cernou pristrojovku a tmavy auto, libi se mi tohle http://www.autopotahy.sk/ponuka%20rs%20gray.htm a kdyz by se na ne nechalo nasit RS, je to super
Září 10, 200618 r ty středy jsou stříbrný a nemyslím, že by se to mělo nějak výrazně špinit. Má to takový hodně hrubý lesklý vlákno, takže se to asi bude i dobře čistit. Ve středu jsem je zrovna objednával pro kámoše na O I. Na to objednání je třeba vyplnit dotazník.Jo a mě ty fotky úplně normálně fungujou. Kolik prosím vyjdou ty RS na O1 co jsi ojednával pro kámoše? A kolik vyšla ta tvoje kombinace s Alcantarou?
Září 11, 200618 r Autor ty s Alcantarou v MC za 12 500,- Kč, ty s RS látkou asi 8 500,- Kč (tam to nevím přesně).
Září 11, 200618 r Pánové, ty "moje" potahy už přišly, viděl jsem je v reálu, prostředek je fakt stříbrný, není to žádná skoro bílá barva, navíc to má takovou hrubou strukturu, takže špinit by se to moc nemělo ale montáž jsem si objednal v servisu, přijde to prý asi na 1000 Kč, ale to rád dám místo toho abych se s tím mordoval sám
Září 12, 200618 r ty s Alcantarou v MC za 12 500,- Kč, ty s RS látkou asi 8 500,- Kč (tam to nevím přesně). Díky moc!!!
Září 12, 200618 r Autor jo a jestli si to teda někdo konečně rozmyslí a bude je chtít, tak ta 10% sleva ode mně pořád ještě platí. V úplně prvním příspěvku jsem ty ceny psal. Posílalo by se to poštou, od výrobce přímo na vaší adresu. Platba na proforma fakturu. Svojí objednávku si můžete zpětně ověřit přímo u MADu.
Září 14, 200618 r super tohle jsou ty za tech 8tis Kč? tata ma totiz A6 v kuzi a ja se v tom neskutecne potim, moc se mi libi ty stredy z alcantary, ale bojim se, ze se zas budu potit jako prase, proto se zacinam cim dal vic priklanet k temhle latkovym
Září 14, 200618 r Luke: Díky, Potahy stály 3986 Kč, já jsem měl ve svým předchozím autě kožený sedačky. přední byly vyhřívaný, takže v zimě žádný problém, ale i když auto mělo automatickou klimu, v létě jsem se k té kůži taky lepil a nebylo to nic moc příjemnýho, proto jsem se rozhodl pro látku
Září 14, 200618 r ale zajimavy je, ze stejne se najde spousta lidi, co tvrdi, ze se v kuzi nepoti. to nechapu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.