Publikováno Červenec 17, 201015 r čau chlapi potrebuju poradil mam octavii rs 1,8T rok 2001 najeto 122 000km motor AUQ a tet mi diagnostika píse že mam slabý signal na snímači škrtíci klapky a když jsme to zkoumali tak jsme zjistily že se mi klapka nezavíra uplne na 0,0 ale mam ji porad otevrenou na 6,4% nevíte nekdo co stím díky za rady.
Červenec 19, 201015 r čau chlapi potrebuju poradil mam octavii rs 1,8T rok 2001 najeto 122 000km motor AUQ a tet mi diagnostika píse že mam slabý signal na snímači škrtíci klapky a když jsme to zkoumali tak jsme zjistily že se mi klapka nezavíra uplne na 0,0 ale mam ji porad otevrenou na 6,4% nevíte nekdo co stím díky za rady. Ahoj, to vypadá na škrtící klapku v prdeli.Ideální sehnat si jinou a vyzkoušet. Jinak ta škrtící klapka nemá být úplně uzavřená, je tam nějaká tolerance kolik má být pootevřená, ale přesně ti neřeknu to bude uvedeno v dílenské přírůčce. Pokud je pootevřená moc, tak sundat a vyčistit.Jak vyčistit škrtící klapku je tu na foru už napsáno. Ten snímač je podle mě na těle škrtíci klapky pod plastovým krytem, možná stačí rozebrat a profoukat,otřít ale moc tomu nevěřím, že by to pomohlo. Já mam 1,8T 20V AGU a mě škrtící klapka samovolně zvyšovala otáčky na motoru a psalo mi to chyba řídící jednotky škrtící klapky, tak sem sehnal starší škrtící klapku vymenil a je po problému
Červenec 19, 201015 r Autor No ja si myslím taky že bude v prdeli.Kamoš mi říkal abych sundal ten plastovej kryt a napnul tam nakou pružinku co to ma uplne zavírat ale veřím tomu když ji rozeberu tak už to nepojede tak zkusim nekde sehnat nakou starší a uvidím.
Červenec 19, 201015 r já mám taky agu ale spíš by mě zajímalo kolik % by se měla ta klapka otevřít mě podle vagu se otvírá jen na 84%a víc ani ránu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.