Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

(O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis.

Doporučené odpovědi

Publikováno

(O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift

A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis.

post-10388-1279557117,3313_thumb.jpg

• 1 měsíc později...

(O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift

A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis.

co na tom chces popsat : ) zluty strcis do krouzku pod volantem , cerny do volantu ktery vede do tlacitek , fialovy se napichne na bag no a tamto das na to kde vidis ze to patri nic jinyho tam neni

Upraveno od vwberni

• 2 týdny později...

co na tom chces popsat : ) zluty strcis do krouzku pod volantem , cerny do volantu ktery vede do tlacitek , fialovy se napichne na bag no a tamto das na to kde vidis ze to patri nic jinyho tam neni

Zapojit to můžeš ale chodit ti to nebude, jelikož to nebude komunikovat! Řešení není, bohužel

a proč by to nechodilo? to nechápu!

není to náhodou tím, že je tam jiná podvolantovka? resp. face octavia má jiný komunikační protokol?

tady se mluví o OII!!!!!!

ale ten volant je jiný ;-)

prohledej fórum někde to tu je... i to co se všechno musí vyměnit, když se dává face volant do předface octy

• 2 týdny později...

Pardon chlapi , že vám skáču do rozjeté debaty ;) , je to trochu něco jiného, ale neporadil by mi někdo s něčím podobnýn? Trochu podobným.Měním O1 za OII a chtěl bych si do budoucí dát volant OII s multifunkcí .

Mohl bych tento volant na čas , než koupím druhé auto, dát i do té O1 ? Mechanicky by měl jít , mám tam nyní OII RS , potřeboval bych ale vědět zda to pujde zprovoznit i po stránce airbagu a houkačky - SAMOZŘEJMĚ BEZ TĚCH MULTIFUNKCÍ - ??. Myslím jestli budou pasovat konektory na ty co jsou v O1 . A jestli to nebude hlásit nějakou závadu ??

...........důvod je ten , že ten co tam nyní je prodávám, a budu mít za něj jiný, ještě ho ale nemám a s autem jezdím

Díky za rady .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.