jtfcobra Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 (O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 (editace) (O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis. co na tom chces popsat : ) zluty strcis do krouzku pod volantem , cerny do volantu ktery vede do tlacitek , fialovy se napichne na bag no a tamto das na to kde vidis ze to patri nic jinyho tam neni Editováno: 23. Srpen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 co na tom chces popsat : ) zluty strcis do krouzku pod volantem , cerny do volantu ktery vede do tlacitek , fialovy se napichne na bag no a tamto das na to kde vidis ze to patri nic jinyho tam neni Zapojit to můžeš ale chodit ti to nebude, jelikož to nebude komunikovat! Řešení není, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 a proč by to nechodilo? to nechápu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logitech Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 není to náhodou tím, že je tam jiná podvolantovka? resp. face octavia má jiný komunikační protokol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 tady se mluví o OII!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logitech Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 ale ten volant je jiný ;-) prohledej fórum někde to tu je... i to co se všechno musí vyměnit, když se dává face volant do předface octy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Pardon chlapi , že vám skáču do rozjeté debaty , je to trochu něco jiného, ale neporadil by mi někdo s něčím podobnýn? Trochu podobným.Měním O1 za OII a chtěl bych si do budoucí dát volant OII s multifunkcí . Mohl bych tento volant na čas , než koupím druhé auto, dát i do té O1 ? Mechanicky by měl jít , mám tam nyní OII RS , potřeboval bych ale vědět zda to pujde zprovoznit i po stránce airbagu a houkačky - SAMOZŘEJMĚ BEZ TĚCH MULTIFUNKCÍ - ??. Myslím jestli budou pasovat konektory na ty co jsou v O1 . A jestli to nebude hlásit nějakou závadu ?? ...........důvod je ten , že ten co tam nyní je prodávám, a budu mít za něj jiný, ještě ho ale nemám a s autem jezdím Díky za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.