Přejít na obsah

ori navigacia skoda A typ DX a blok namer.hodnot

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Vedel by mi z Vas niekto poradit preco ked zoberem v Skode Octavia M2001 pre navigaciu signal Gala z radia a dam v bloku 6 namer hodnot navigacie test snimaca, pise mi rychlost km , ale o jednu 0 menej, to.zn. ze pri 10km ,mam 1, pri 50km rychlosti mam iba 5km, tak neviem ci by navigacia spravne fungovala.

Obvod kola v prisposobeniu pre 15 pneumatiky som dal v bloku 1 -1935 a pocet impulzov v bloku 2 -43, len neviem co ma byt v bloku 3, lebo tam mam 0 skuste mi nikto premerat a pozriet vo vagu co tam ma byt.

Ono spravne maju ist signaly z ABS , ale nechcelo sa mi to vsetko rozdeklovavvat ale asi budem musiet, ono niekto tu spominal ze postacuje signal GALA ale asi to tak nebude

a este pri tom bloku 6 navigacie tam kde su rychlosti snimacov, mam tam iba test snimaca laveho kolesa a rychlost km a test praveho tam vobec nie je v dalsich okienkach, je tam iba error, podla starej navigacie co som mal niekedy nie DX verziu tam bol test praveho kolesa a km rychlost.

Takze az by s tym niekto mal nejaku skusenost, alebo by mi to skusil premerat co to ma z Gala napojene aj ABS a poradit,budem vdacny.

Vdaka

Jaro

supsak@zoznam.sk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Jasně funguje to i na gala signál před dvěma měsíci jsem to dával do Alhambry chvíli mi trvalo než jsem to nastavil obvod kola ale jinak nic signál rychlosti jsem dál nijak neřešel,ani jsem to nedělal přes VAG ale jen v nastavení navi fakt pokusem omylů mám tak 18 ale teď nevím ale mám tak snad změřen obvod kola a vynásoben x 1,5.Až budu u auta tak se ti podívám.

A nevíte někdo jak změnit logo v navigaci prý to jde.

Taky sháním jeden soubor z CD z mapou kde je čeština soubour se jmenuje speller a podle mě když ho přepíšu na mém CD kde speller je v němčině by to mohlo mluvit česky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...