rtep22 Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ahoj, začala mi svítit kontrolka ABS, nechal jsem to napojit a diagnostika hlásí " hydraukické čerpadlo ABS - V64" Může mi někdo poradit, jestli se nechá opravit, eventuelně co to obnáší? Zajímá mě eventuelně kde to seženu a hlavně cena....Díky Petr Octavia 1,9 TDi, 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevik Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 problem vyrieseny boli to predsa tie 30A poistky ale nedalo sa to vobec zbadat volnym okom.lenze teraz tam nabehli chyby 01314 a 01316.neviete poradit kde skusat hladat moznu pricinu??vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemic Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Ahoj, Měl jsem stejný problém, diagnostika hlásí " hydraulické čerpadlo ABS - V64". Po výměně 30A pojistky nad autobaterií vše v pořádku. I když jsem pojistku měřil digitálním multimetrem a byla v pořádku, stejně jsem ji vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.