krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Mno, taxem prave zazadal o portret, kterej co nevidet prijde postou. Na Hajich me to vyblejsklo na 40 s rucickou nekde na 70ce, chjo Ale driv tam nebyl, jen skatule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Radaru maji malo, tak v bednach rotuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Radaru maji malo, tak v bednach rotuji Ja vim, ale tady nikdy nebyl. Teda aspon ne kdyz sem tam jel, no, dneska jo Dobra byla reakce tech za mnou, okamzite vsichni zustali daleko vzadu, mne uz to bylo , snad sem se aspon usmival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Das foto, nastesti jsem nikdy nevidel, do jakych detailu jde. Lituji Te, 2 body? Editováno: 28. Listopad 2006, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Das foto, nastesti jsem nikdy nevidel, do jakych detailu jde. Lituji Te, 2 body? No proc ne, uvidime, kdy bude. Body asi tak nejak, vic snad ne, to mi ani nevadi, spis na finance to bude horsi, a s mestakama se spatne domlouva. Jsem blbej, spechal sem a nedoslo mi, ze tam muze byt i kdyz tam nikdy nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To nebudou resit mestaci, ale v Kongresovce. DI presel pod Magistrat, ted se vse resi tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To nebudou resit mestaci, ale v Kongresovce. DI presel pod Magistrat, ted se vse resi tam. Aha, tak to snad je jedine dobre. Zatim (tuk tuk) jsem se statni nemel nikdy problem se nejak normalne domluvit, ale s mestackou nadrazenosti to byl kriz, nastesti jen 2x kvuli parkovani obracene u chodniku, to jim jde dobre, za takovy veci otravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 "Obracene u chodniku" myslis kolme stani nebo parkovani v protismeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 "Obracene u chodniku" myslis kolme stani nebo parkovani v protismeru? "Stani v protismeru" ve slepy, 50m dlouhy, ulici a nebo stani kolmo k chodniku, ale vejfukem k nemu, coz pry je taky nelegalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Add A: v tom pripade meli pravdu Add B: existovala vyhlaska HMP, ktera toto nepovolovala. Po revoluci byla zrusena, protoze byla v nesouladu s tehdejsi vyhlaskou o provozu na pozemnich komunikacich. Jak je to dnes, kdyz plati "zakon" tak priznam, ze nevim. Treba nekdo s lepsim pravnickym rozhledem to zde doplni. P.S.Ja pravnik nejsemmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Add A: v tom pripade meli pravduAdd B: existovala vyhlaska HMP, ktera toto nepovolovala. Po revoluci byla zrusena, protoze byla v nesouladu s tehdejsi vyhlaskou o provozu na pozemnich komunikacich. Jak je to dnes, kdyz plati "zakon" tak priznam, ze nevim. Treba nekdo s lepsim pravnickym rozhledem to zde doplni. P.S.Ja pravnik nejsemmmm Jojo, meli, jsem si toho vedom. Jen jsem o to mel strach, protoze to bylo na miste, kde auto proste "stoji na ulici" a kdyby se s tim zlodej mel v tyuzoucky slepy srat, radsi by si snad vzal to otoceny na druhou stranu Udajne to plati tedka stale, ale nemam to od nikoho potvrzeny. A vzhledem k tomu, ze tak parkuje stale pulka lidi, asi to vzdali. Co tak premejslim, za neco malinko pres 10 let, co mam ridicak, taxem platil asi 5x za rychlost (jen jednou vic, jinak vzdycky prkotiny), 1x za parkovani, 1x za zakaz vjezdu (pod Narodnim divadlem je o vikendu zakaz vjezdu, ja to nevedel) a 1x za otaceni na svetlech u Chodova. Driv tam ten semafor nebyl a otacel se tam skoro kazdej, kdyz ho tam namontovali, delali to vsichni dal, jenze u metra to ob den kasirovali Jo a 1x malem za jizdu na cervenou, kterou jsem projel snad 2x v zivote a zrovna stali z boku Byli tri, statni, ja se k tomu bez vahani priznal, ze jsem projizdel uz po bliknuti cerveny (na Zelivskyho) a z auta vylezla mama (jela se mnou a jeste segra) a zacala se dusovat, ze jeste byla oranzova a tak. A oni, at to necha na nas, usmali se, at uz to nedelam a nechali me jet s tim, ze mi prijde slozenka 500 postou, nikdy samozrejme neprisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Add B: Parkuje tak stale vetsina lidi. Me zduvodneni Prilitnou z prace, flaknou to tam po cumaku a hura. Vsimni si toho na nekterem parkovisti, kde by ani tato vyhlaska neplatila. ((na 129, vis kde, to neuvidis )) Rano, studene auto (oskrabat zadni okno docista), vycouvat, preradit, zase rozjed..., chudak auti. No mam lepsi prumer, cimz se ovsem nechci chlubit, je to dane i dobou vlastnictvi RP. Jedna cervena tam byla, ale radsi jsem jim dal petikilo (za bloky) a jel dal. U Mitasky dali novy semafor a oni tam cihali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Add B: Parkuje tak stale vetsina lidi. Me zduvodneni Prilitnou z prace, flaknou to tam po cumaku a hura. Vsimni si toho na nekterem parkovisti, kde by ani tato vyhlaska neplatila. ((na 129, vis kde, to neuvidis )) Rano, studene auto (oskrabat zadni okno docista), vycouvat, preradit, zase rozjed..., chudak auti.No mam lepsi prumer, cimz se ovsem nechci chlubit, je to dane i dobou vlastnictvi RP. Jedna cervena tam byla, ale radsi jsem jim dal petikilo (za bloky) a jel dal. U Mitasky dali novy semafor a oni tam cihali Ja taky nacouvavam, i kdybych byl sebeunavenejsi. Rano tam vrazim kvalt a jedu, nema to chybu Ja toho vetsinu nasbiral behem prvnich 5 let, ted posledni dobou je to v pohode, jen ty svetla na Chodove, jinaxem neplatil uz dobre tech 5 let. Az dneska se zadarilo Ja tenkrat to petikilo bohuzel, nebo mozna spis nastesti, nemel. Jo a napada me, jednou me straslive podusila parta tri kluku ve Stribre, duseni prazaka jim zjevne delalo dobre, musel jsem se vsim ven, jediny, co nekontrolovali byly H4 a tlak v pneumatikach. Nakonec me nechali jet, proste jsem mel uplne vsechno v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Jak tak koukam, tady se nam to zvrhlo na chat. Jeste vzpominam, jednu pokutu 50 Kcs, jsem platil za nepripnute pasy ve sluzebni S 1203. A ze se pasam a vzdy pasal treba na 100m, v ty potvore mi to nejak neprislo . Na vyjezdu z Prahy na Hostivice, tenkrat tam byly ta policejni bunky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Jak tak koukam, tady se nam to zvrhlo na chat. Jeste vzpominam, jednu pokutu 50 Kcs, jsem platil za nepripnute pasy ve sluzebni S 1203. A ze se pasam a vzdy pasal treba na 100m, v ty potvore mi to nejak neprislo . Na vyjezdu z Prahy na Hostivice, tenkrat tam byly ta policejni bunky. No, ale aspon se drzime tematu Ja se taky vzdycky pasal i na kratkou trasu, kdyz ten pas nemam, jsem tak nejak nesvuj. Ja pamatuju, jaxme vzdycky meli desny bobky na Zbraslavi, jak tam byvala ta alej a VB bunka Ted je tam zahajeni stavby krizovatky pro obchvat, stromy pryc. kere pryc, bunka pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To nebudou resit mestaci, ale v Kongresovce. DI presel pod Magistrat, ted se vse resi tam. Mám neblahý pocit tvého omylu, myslím, že tohle bude řešit město - jelikož to podstoupí do řízení. Krysa psal, že jel okolo 70 ve 40 a to znamená o 30km/h více Přeji Krysovi, aby to bylo v poho, ale nevím nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To nebudou resit mestaci, ale v Kongresovce. DI presel pod Magistrat, ted se vse resi tam. Mám neblahý pocit tvého omylu, myslím, že tohle bude řešit město - jelikož to podstoupí do řízení. Krysa psal, že jel okolo 70 ve 40 a to znamená o 30km/h více Přeji Krysovi, aby to bylo v poho, ale nevím nevím Diky cece, snad to nebude moc na krev Jak neco prijde, dam vedet. Tajne doufam, ze to fakt jenom blejsklo a masinka tam nebyla, ale nevim nevim. Mel jsem tam tak nejak 67-70 dle tacha, ale ten jsem si trochu srovnaval, takze to realne mohlo byt tak 65km/h, coz je porad moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To nebudou resit mestaci, ale v Kongresovce. DI presel pod Magistrat, ted se vse resi tam. Mám neblahý pocit tvého omylu, myslím, že tohle bude řešit město - jelikož to podstoupí do řízení. Krysa psal, že jel okolo 70 ve 40 a to znamená o 30km/h více Přeji Krysovi, aby to bylo v poho, ale nevím nevím Diky cece, snad to nebude moc na krev Jak neco prijde, dam vedet. Tajne doufam, ze to fakt jenom blejsklo a masinka tam nebyla, ale nevim nevim. Mel jsem tam tak nejak 67-70 dle tacha, ale ten jsem si trochu srovnaval, takze to realne mohlo byt tak 65km/h, coz je porad moc No hlavně ať to není o 30km/h a více. Myslím, že bez mašinky by to neblejsklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To nebudou resit mestaci, ale v Kongresovce. DI presel pod Magistrat, ted se vse resi tam. Mám neblahý pocit tvého omylu, myslím, že tohle bude řešit město - jelikož to podstoupí do řízení. Krysa psal, že jel okolo 70 ve 40 a to znamená o 30km/h více Přeji Krysovi, aby to bylo v poho, ale nevím nevím Diky cece, snad to nebude moc na krev Jak neco prijde, dam vedet. Tajne doufam, ze to fakt jenom blejsklo a masinka tam nebyla, ale nevim nevim. Mel jsem tam tak nejak 67-70 dle tacha, ale ten jsem si trochu srovnaval, takze to realne mohlo byt tak 65km/h, coz je porad moc No hlavně ať to není o 30km/h a více. Myslím, že bez mašinky by to neblejsklo Ne_e, to nastesti ne, maximalne nekde pod tech 70km/h. Blby je, ze siroko daleko nikdo nebyl a je to tam kvuli prechodu, taxem jel nejak rozumne a jeste opatrne, no ale i tak tam ta raficka nejak dolu nesla Udajne to driv tak delali, vim, ze mi to nekolikrat blejsklo kdysi na Prumyslovy, ale nikdy nic neprislo. Ale tam to bylo jak blesk od fotaku, tady to blejsklo takovym zlutym svetlem a jeste to vzalo i naky auto proti, kdyz jsem koukal do zrcatka po projeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 20 km/h a více v obci nebo o 30 km/h a více mimo obec - 3body - 2500–5000,-Kč v řízení - 2500,-Kč blokově na místě - (§ 22/1f) bod3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 20 km/h a více v obci nebo o 30 km/h a více mimo obec - 3body - 2500–5000,-Kč v řízení - 2500,-Kč blokově na místě - (§ 22/1f) bod3) Ty woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 20 km/h a více v obci nebo o 30 km/h a více mimo obec - 3body - 2500–5000,-Kč v řízení - 2500,-Kč blokově na místě - (§ 22/1f) bod3) Ty woe Třeba to dopadne dobře, vím že si někde v Praze takhle hrály děti, sedly si za krabici radaru, který nefungoval a jen si tam hrály s bleskem od foťáku a bavili se tím, jak řidiči hamtaj po brzdách. Držím palce Kryso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To nebudou resit mestaci, ale v Kongresovce. DI presel pod Magistrat, ted se vse resi tam. Mám neblahý pocit tvého omylu, myslím, že tohle bude řešit město - jelikož to podstoupí do řízení. Krysa psal, že jel okolo 70 ve 40 a to znamená o 30km/h více Přeji Krysovi, aby to bylo v poho, ale nevím nevím Diky cece, snad to nebude moc na krev Jak neco prijde, dam vedet. Tajne doufam, ze to fakt jenom blejsklo a masinka tam nebyla, ale nevim nevim. Mel jsem tam tak nejak 67-70 dle tacha, ale ten jsem si trochu srovnaval, takze to realne mohlo byt tak 65km/h, coz je porad moc No hlavně ať to není o 30km/h a více. Myslím, že bez mašinky by to neblejsklo Ne_e, to nastesti ne, maximalne nekde pod tech 70km/h. Blby je, ze siroko daleko nikdo nebyl a je to tam kvuli prechodu, taxem jel nejak rozumne a jeste opatrne, no ale i tak tam ta raficka nejak dolu nesla Udajne to driv tak delali, vim, ze mi to nekolikrat blejsklo kdysi na Prumyslovy, ale nikdy nic neprislo. Ale tam to bylo jak blesk od fotaku, tady to blejsklo takovym zlutym svetlem a jeste to vzalo i naky auto proti, kdyz jsem koukal do zrcatka po projeti Zase Te nepotesim , driv tam byly fotaky, ze kterych museli zaznam (film) vyndat. Kdyz dosel, tak radar zaregistroval, blesk zablikal, ale nebylo kam ulozit. Tady je ale antena. Nikdo z profiku, kteri maji s temito aplikacemi zkusenosti, se neozval Treba po patku to bude lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 20 km/h a více v obci nebo o 30 km/h a více mimo obec - 3body - 2500–5000,-Kč v řízení - 2500,-Kč blokově na místě - (§ 22/1f) bod3) Ty woe Třeba to dopadne dobře, vím že si někde v Praze takhle hrály děti, sedly si za krabici radaru, který nefungoval a jen si tam hrály s bleskem od foťáku a bavili se tím, jak řidiči hamtaj po brzdách. Držím palce Kryso Tady nebyl nikde nikdo, tak treba budu mit aspon necitelnou znacku Abych pravdu rek, ty body me netrapi, jeste jich je dost, ale ty penize me desi. No snad to dopadne nejak rozumne, diky za palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Zase Te nepotesim , driv tam byly fotaky, ze kterych museli zaznam (film) vyndat. Kdyz dosel, tak radar zaregistroval, blesk zablikal, ale nebylo kam ulozit. Tady je ale antena. Nikdo z profiku, kteri maji s temito aplikacemi zkusenosti, se neozval Treba po patku to bude lepsi Ach jo ach jo, ta technika je cim dal vychcanejsi Ale je pravda, ze jsem jel rychle a vedome, holt moje blbost. Snad budou rozumny. Jsem zvedavej, za jak dlouho neco prijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.