Přejít na obsah

Radary Praha

Sejis

Doporučené příspěvky

Zase Te nepotesim  :( , driv tam byly fotaky, ze kterych museli zaznam (film) vyndat. Kdyz dosel, tak radar zaregistroval, blesk zablikal, ale nebylo kam ulozit. Tady je ale antena.

Nikdo z profiku, kteri maji s temito aplikacemi zkusenosti, se neozval  :(

Treba po patku to bude lepsi  :)

Ach jo ach jo, ta technika je cim dal vychcanejsi :) Ale je pravda, ze jsem jel rychle a vedome, holt moje blbost. Snad budou rozumny. Jsem zvedavej, za jak dlouho neco prijde :)

Jo Jaro, ten pristroj tam vazne je, koukam na nej kazdou noc kdyz jedu domu, je krasne cerveny... Taky drzim palce at kdyz uz to bude muset byt je s nima rozumne mluveni... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase Te nepotesim  :( , driv tam byly fotaky, ze kterych museli zaznam (film) vyndat. Kdyz dosel, tak radar zaregistroval, blesk zablikal, ale nebylo kam ulozit. Tady je ale antena.

Nikdo z profiku, kteri maji s temito aplikacemi zkusenosti, se neozval   :(

Treba po patku to bude lepsi  :)

Ach jo ach jo, ta technika je cim dal vychcanejsi :) Ale je pravda, ze jsem jel rychle a vedome, holt moje blbost. Snad budou rozumny. Jsem zvedavej, za jak dlouho neco prijde :)

Jo Jaro, ten pristroj tam vazne je, koukam na nej kazdou noc kdyz jedu domu, je krasne cerveny... Taky drzim palce at kdyz uz to bude muset byt je s nima rozumne mluveni... ;)

Mam obavy, ze mate pravdu kluci, holt sem blbej. Ale chybama se clovek uci. Tajne doufam, ze to bude na statnich, mestskejch se bojim :) Diky -_-

Odkaz ke komentáři

To Davon: ze tam je, tomu verim, ale Ty ho z venci pri jizde vidis?

Nebo jsem to blbe pochopil?

Presne tak, ja vidim odlesk ve skle od svetel z jednoho uhlu a uvnitr cervene neco, coz tam normalne, kdyz tam radar neni, NENI! ;)

BTW vcera davali kamery nad vozovku smer od Cernaku pod Lehovcem smer Prumyslova, bacha na to, je tam prechod ze 70 tusim na 50!

Odkaz ke komentáři

To Davon: ze tam je, tomu verim, ale Ty ho z venci pri jizde vidis?

Nebo jsem to blbe pochopil?

Presne tak, ja vidim odlesk ve skle od svetel z jednoho uhlu a uvnitr cervene neco, coz tam normalne, kdyz tam radar neni, NENI! ;)

BTW vcera davali kamery nad vozovku smer od Cernaku pod Lehovcem smer Prumyslova, bacha na to, je tam prechod ze 70 tusim na 50!

Diky, zitra tam mam cestu a jezdim tam jak hovado, ty tlumice dovoli hrozne moc :)

Odkaz ke komentáři

Chudák Krysa, ho pěkně ignoruješ...

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9347

Koho ignoruju? Co to meleš za nesmysly?Nebudu číst porád do kola to, že jeden z nás to někde přešvihl. Sice mi to je líto, ale nezměním to.

A tady je to aspoň na očích hned

ZDE take. Nebo je ten Tvuj odkaz aktualnejsi, me nesel otevrit :angry:

Odkaz ke komentáři

Koho ignoruju? Co to meleš za nesmysly?Nebudu číst porád do kola to, že jeden z nás to někde přešvihl. Sice mi to je líto, ale nezměním to.

No tak promiň, ale když je ten sám (se stejným názvem) post o čtyři řádky níž a jsou tu daná nějaká pravidla, tak nevím. A navíc je zaběhlý a ty sám jsi do něj přispíval. Ještě jednou promiň, jo seš řanař... sem si moc dovolil :(

Odkaz ke komentáři

sorry palo ale tema je hned par pod tim tvym tak nevim proc si zalozil nove??

Aby ses měl čemu divit, jednou jsem to zde vysvětlil, tak nechápu co řešíš znova? pokud ti to tolik vadí, tak to smaž, vždyť si jeden z těch co to tady řídí (aspoň někde, že?), i když si to jen namlouváte

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

No tak promiň, ale když je ten sám (se stejným názvem) post o čtyři řádky níž a jsou tu daná nějaká pravidla, tak nevím. A navíc je zaběhlý a ty sám jsi do něj přispíval. Ještě jednou promiň, jo seš řanař... sem si moc dovolil :(

Je těžké pochopit, že tam se řeší přestupek a ńěkde na 4 stránce je náhodou to, co jsem zde dal já na první, aby to bylo ihned na očích? Kdo bude po 10-té pročítat to, že Krysa to někde valil a že tam náhodou je i novelizovaná mapa radarů?

Nevím jak u tebe, ale mne by to nenapadlo, že tam je nová mapa.

Toliko vše :blbec:

Odkaz ke komentáři

Vždyť jsem se Ti omluvil, nic neřídím ani doma ani tady, nejsem admin/moderátor, -_-

I staré téma, do kterého se přidá příspěvek se objeví jako první.

Nemyslel jsem to zle :D

Nevztahuj na sebe co pro tebe nebylo, je snad jasné, že šlo o reakci na trpajzlíčka ze zahrádky (doufám, že se neurazí, není to myšleno hanlivě) :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...