Davon Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam... zajdi k dealerovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam... zajdi k dealerovi... Mas na mysli napr. Auto Jarov a jejich povedena MOTOTECHNA? Take me to napadlo, kde jinde, ze? Jen se ujistuji... Jinak RS radicka a rucka na OII vypada labuz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam... zajdi k dealerovi... Dealer je mel a chtel za ne dvacku za 2. Takze jeden stal asi deset co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 to jsou rozumny ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 to jsou rozumny ceny A rika mi - ucet chcete? Asi nechcete co, tak si je vemte a muzete frcet... Floutek v kravate, chytrej jak radio. vim ze se ten sroub dle etky nejmenuje torx, ale kazdy vi o cem je rec... On na me - TORX? A to ma byt jako co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.