Publikováno Květen 29, 200619 r Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam...
Květen 29, 200619 r Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam... zajdi k dealerovi...
Květen 29, 200619 r Autor Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam... zajdi k dealerovi... Mas na mysli napr. Auto Jarov a jejich povedena MOTOTECHNA? Take me to napadlo, kde jinde, ze? Jen se ujistuji... Jinak RS radicka a rucka na OII vypada labuz...
Květen 31, 200619 r Autor Poradi mi nekdo kde koupit torx srouby do predniho narazniku zespoda? Nejak je tam nemam a trci to tam... zajdi k dealerovi... Dealer je mel a chtel za ne dvacku za 2. Takze jeden stal asi deset co?
Květen 31, 200619 r Autor to jsou rozumny ceny A rika mi - ucet chcete? Asi nechcete co, tak si je vemte a muzete frcet... Floutek v kravate, chytrej jak radio. vim ze se ten sroub dle etky nejmenuje torx, ale kazdy vi o cem je rec... On na me - TORX? A to ma byt jako co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.