Mad Mike O2 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Chtěl jsem se zeptat zda už někdo máte DVD v O2. Já mám zatím originální radio Stream a chtěl bych DVD a nevím zda to vyměnit za radio s vyjížděcí obrazovkou nebo dokoupit přehrávač a monitor k tomu zvlášt, mám ještě parkovací senzory a ty bych chtěl aby fungovaly nadále. Máte s tím nějakou zkušenost? Tak díky za rady a případné foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 DVD joooo? A ty ho tam ještě nemáš ty ostudo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 No pokiaľ nekúpiš také rádio, čo už je aj s cúvacími senzormi a potom ich dáš miesto tých originálnych, tak nepredpokladám, že by si nejako rozchodil to zobrazenie na rádiu. Ja by som navrhol radšej pôvodné rádio nechať a zabudovať výsuvný monitor do hornej schránky na prístrojovej doske. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Taky se mi to zdá lepší řešení přidat monitor a přehrávač ale moc se v tom nevyznám tak bych potřeboval poradit co je kvalitní ale přitom levný, uvažuji o Zenec, jste spokojeni s touto značkou? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Čihi Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Já jsem to řešil přenosným DVD se dvěma monitory za cca 7 000,-. DVD mi zamontovali pod přední sedačku spolujezdce do kastliku a monitory, pověsím na opěrky hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 To Čihi: nemohl by jsi prosím to uložení toho DVD pod sedadlem spolujezdce vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jen tak pro info.je to ale OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 mooooc pěkný, takhle bych si to nějak představoval, můžeš mě poslat jakou to máš značku, jak seš spokojen a nějaké rady, díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Moooc pěkné. Cosby, kam jsi umístil DVD přehrávač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Pekne Akorat skoda tech kabelu vedoucich z tech operek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 je to sice pekny, ale ty kabely jak uz tady nekdo psal jsou fakt blby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 DVD je v přihrádce před spolujezdcem a je to Noname,ale maká super.ty kabely jsou tak proto,že mám náhradní opěrky.Když se mnou nejezdí kluk,mám tam opěrky bez monitorů,jinak bych kabely dal do sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Čihy Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Cosby, ty jsi nějak řešil odrušení DVD ? Já když jedu na výšší otáčky tak v reproduktorech je slyšet zvuk jako u turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to je podle me alternator...me to delal TomTom, jak to ale vyresili nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.