MichalP Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zdarec všeci, nemáte někdo na prodej červené rafičky na octI ? Koupil bych je, ale pouze celý komplet. Jsem z Prahy, můžu přijet i někam kolem 60km. Nabídky prosím posílejte na michalpulc@seznam.cz, nebo na mobil 723081937. Dík všem Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 možná by to chtělo zkusit bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 možná by to chtělo zkusit bazar Hm, koukám, že ty to tam máš , ale asi žádna odezva co ??? Proto jsem to dal sem kde je větší šance, ale jestli jsem tím někoho urazil, tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Mě jsi rozhodně neurazil, ale jsou zde určitá pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Proto jsem se taky omluvil. Jsem na ně nadrženej jak stepní koza. Zítra mi přijede předělat podsvícení MartinRS. Proto jsem to dal sem. Sám vidíš, že u tvého bylo shlednutí do dneška minimum a tady je aspoň větší šance. Teda zatím si tu píšem mi dva, takže taky prd. Jo jen tak mimochodem nemáš jedny na prodej ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Proto jsem se taky omluvil. Jsem na ně nadrženej jak stepní koza. Zítra mi přijede předělat podsvícení MartinRS.Proto jsem to dal sem. Sám vidíš, že u tvého bylo shlednutí do dneška minimum a tady je aspoň větší šance. Teda zatím si tu píšem mi dva, takže taky prd. Jo jen tak mimochodem nemáš jedny na prodej ??? Mám, ty krásné bílé...vyměním za červené, jestli máš zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_MichalP Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Rozšiřuji svou poptávku, koupím i bílé. Nabídky zasílejte na výše uvedený tel. a mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Zdařec kluci, nemáte někdo ponětí, kde by se daly sehnat červené ručičky na OI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Zdařec kluci, nemáte někdo ponětí, kde by se daly sehnat červené ručičky na OI? Nebo ja ti prodam bile, namaluju je centrofixem, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Hm tak to by asi nebylo to pravé ořechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 šly by tam ty z FRS? jedny bych tu měl nebo zkuste Bobika, ten teď dělá do ručiček ve velkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 MichalP Podáno: 7.9.2006, 20:49 Report Post SMAZANO na prani pisatele! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.