Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec všeci, nemáte někdo na prodej červené rafičky na octI ? Koupil bych je, ale pouze celý komplet. Jsem z Prahy, můžu přijet i někam kolem 60km.

Nabídky prosím posílejte na michalpulc@seznam.cz, nebo na mobil 723081937.

Dík všem Michal.

Vloženo
možná by to chtělo zkusit bazar

Hm, koukám, že ty to tam máš , ale asi žádna odezva co ???

Proto jsem to dal sem kde je větší šance, ale jestli jsem tím někoho urazil, tak se omlouvám. ;)

Vloženo

Proto jsem se taky omluvil. Jsem na ně nadrženej jak stepní koza. Zítra mi přijede předělat podsvícení MartinRS.

Proto jsem to dal sem.

Sám vidíš, že u tvého bylo shlednutí do dneška minimum a tady je aspoň větší šance. Teda zatím si tu píšem mi dva, takže taky prd. Jo jen tak mimochodem nemáš jedny na prodej ??? :D:D:D

Vloženo
Proto jsem se taky omluvil. Jsem na ně nadrženej jak stepní koza. Zítra mi přijede předělat podsvícení MartinRS.

Proto jsem to dal sem.

Sám vidíš, že u tvého bylo shlednutí do dneška minimum a tady je aspoň větší šance. Teda zatím si tu píšem mi dva, takže taky prd. Jo jen tak mimochodem nemáš jedny na prodej ??? :D:D:D

Mám, ty krásné bílé...vyměním za červené, jestli máš zájem... ;)

Host Guest_MichalP
Vloženo

Rozšiřuji svou poptávku, koupím i bílé.

Nabídky zasílejte na výše uvedený tel. a mail.

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...