pasat Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Když jsme si předloni pořídili Octu, tak jsme dostali i pěkně "zasezenou" žvýkačku na sedadle spolujezdce. Byla už stará, ztvrdlá a zanešená vrstvou prachu - skoro by ani nebyla vidět (při koupi jsem si ji zkrátka nevšimnul ), a vzhledem k tomu, že jinak bylo auto skoro jako nové, mně docela ta žvýkačka sra.. Tak jsem se tu ptal jak na ní : Ale led nezabral a na máslo jsem neměl odvahu. Kamarád Jirka řešil stejný problém! Koupil prostředek od firmy OMINO BIANCO a ono to fungovalo. Dal mně zbytek na vyzkoušení a jen jsem žasnul ! Díky Jirko díky ! Nanesl jsem prostředek a začal čistit. Nejdříve se ze žvýkačky uvolnila veškerá špína a pak postupně i žvýkačka začala mizet... Tak jsem postup opakoval asi 10-krát a žvýkačka je totálně pryč. Nástavec na čističi (žlutý kartáček) lze i oklapnout a pod tekoucí vodou omýt. Prostě to mají ty Italové vychytaný. Takže na staré žvýkačky jedině : OMINO BIANCO !!! Ahoj Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroh Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Chcem upozorni na dalsi, velmi vhodny ( a urcite lacnejsi ) pripravok. Je to PERCHLORETYLEN, da sa kupit v drogerii resp. Farby-laky predajniach.v 0,5 l plastovych flaskach. Skvele rozpusta zuvacku a zbytky samolepiek ( naspr. po dialnicnych nalepkach na skle ). Vynikajuco odmastuje brzdove oblozenia, na rozdiel od benzinu mastnoty nedifunduju do vnutra oblozenia, ale sa vyplavuju von. Bezne naterove hmoty nelepta. Niektore plasty ( napr. polystyren ) vsak rozpusta . ( = vznikne tak celom dobre lepidlo A este jedna vyhoda ( hlavne pre fajciarov ): je nehorlavy, horiaca zapalka sa v nom da zahasit, ( co sa o acetone asi neda povedat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.