Srpen 29, 201015 r taky jsme ti přihodil 5 a vánočce 1, snad ti to pomůže, držím palec score máš 3.0 ale suvěréně nejvíc hlasů ... pár lidí buď nepochopilo nebo netrefilo 5*
Srpen 31, 201015 r Ahoj lidičky.Soutěž je anulovaná a probíhá nové hlasování které bude trvat jen do půlnoci.Prosím o Vaše hlasy!!! Děkuju moc.Roman. :help:
Srpen 31, 201015 r Děkuju moc všem!!! Zbývá jen 1 hodina a 20 minut do konce soutěže a mě chybi jen 300 hlasu! Pomožte!!!
Srpen 31, 201015 r Rozepište to tu po hospodách po facebookách ať ho dáme. Upraveno Září 16, 201014 r od admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel !
Září 1, 201015 r Chtěl bych moc poděkovat všem co mi fandili a dávali mě hlasy.Moc Vám děkuju chlapi!!! DĚKUJU ZATIM TO VYPADÁ NA PROHRU A TŘETÍ MÍSTO.
Září 2, 201015 r Třetí místo není zas tak špatný, ale v tomto případě k ničemu. Na druhé místo chybělo jen málo škoda...
Září 2, 201014 r Chtěl bych moc poděkovat všem co mi fandili a dávali mě hlasy.Moc Vám děkuju chlapi!!! DĚKUJU ZATIM TO VYPADÁ NA PROHRU A TŘETÍ MÍSTO. dobře Ti tak ..........a přispěl jsem k tomu i já....moje hlasy nemáš........ :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.