Romariooo Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Pár hlasů jsem ti tam přihodil (vždy z jiné IP adresy) Děkuju moc pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
courty Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 provedeno, tak ať to vyhraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Zbývá poslední hodiny a minuty...prosím o Vaše hlasy chlapáci.Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 HELE NIC JSI MI NEPOSLAL TAK ŽÁDNÝ HLASY...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 tak drzim palce, zahlasovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 taky jsme ti přihodil 5 a vánočce 1, snad ti to pomůže, držím palec score máš 3.0 ale suvěréně nejvíc hlasů ... pár lidí buď nepochopilo nebo netrefilo 5* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Ahoj lidičky.Soutěž je anulovaná a probíhá nové hlasování které bude trvat jen do půlnoci.Prosím o Vaše hlasy!!! Děkuju moc.Roman. :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Máš to tam draku a zřejmě se 177 hlasy a skóre 4,5 vedeš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarosu.gr Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Máš to tam, dnes jdu na noční tak to tam seknu ještě z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Děkuju moc všem!!! Zbývá jen 1 hodina a 20 minut do konce soutěže a mě chybi jen 300 hlasu! Pomožte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 (editace) Rozepište to tu po hospodách po facebookách ať ho dáme. Editováno: 16. Září 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Chtěl bych moc poděkovat všem co mi fandili a dávali mě hlasy.Moc Vám děkuju chlapi!!! DĚKUJU ZATIM TO VYPADÁ NA PROHRU A TŘETÍ MÍSTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarosu.gr Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Třetí místo není zas tak špatný, ale v tomto případě k ničemu. Na druhé místo chybělo jen málo škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Romariooo promaž si messengera, nejde Ti poslat SZ. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Chtěl bych moc poděkovat všem co mi fandili a dávali mě hlasy.Moc Vám děkuju chlapi!!! DĚKUJU ZATIM TO VYPADÁ NA PROHRU A TŘETÍ MÍSTO. dobře Ti tak ..........a přispěl jsem k tomu i já....moje hlasy nemáš........ :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 tak jsem si dnes přečetl zprávy...a ehm...asi je už pozdě, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.