3enit Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Ahoj, zajímalo by mě, jestli mají favority a felicie stejné bloky motorů? Tzn. když vezmu hlavu z 1,3MPI, můžu použít blok motoru z favorita karbec? Taky jestli mi pak bude pasovat převodovka z feldy na onen blok (třeba z toho fanouša). Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Jo, myslím že bloky "jednatrojek" jsou stejné - když tedy pomineš u starších díru v boku pro palivovou pumpu (Favorit karbec), která je u novějších bloků (Ecotronic a SPi/MPi) zaslepená už ve formě - u přechodných byla zakrytá plechovým víčkem. U příruby pro spojku/převodovku a u tvaru "mrkve" na konci kliky už si ale tak jistý nejsem. Rozhodně nesedí tvar ozubení na věnci spojky/startéru u Favorita a monobod Felicie s věncem Felicie vícebod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex42 Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Tuším aj ventily by si musel nechať tie Favoritovské - v hlave ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 A ještě jsem si vzpomněl na jednu podstatnou odlišnost - bod zavěšení motoru do pravého podběhu skeletu, ten silentblok je jiný kvůli tomu, aby se na tento bod daly "zavěsit" i motory VW 1,6 a 1,9D, které se do Feliny osazovaly a do Fáčka ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.