peters7 Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj shanim k pronajmu byt 2-3+1 v Pardubicich,tak kdyby nahodou nekdo o nejakým vedel napiste mi na Peters7@seznam.cz dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 zkus pohledat něco tady.... http://www.google.cz/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLR_enCZ302CZ303&q=byt+k+pron%c3%a1jmu+pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters7 Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 To uz jsem prohledal vsechno...zkousim jestli nekdo treba jeste nedal inzerat...ale dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 dej si zdarma inzerát na www.inzerce2.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti22 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Taky jsem nedávno bydlel v Pardubicích, a když jsem hledal byt, tak mi docela pomohla tahle stránka. Taky mají docela dobrýho hlídacího psa, kterej zasílá nový nabídky. Jinak z dalších mě ještě nepadají východočeské reality, ty taky nejsou vůbec špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.