1riko111 Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 chcem sa poradiť niekedy keď zaradujem 1 prevodový stupeň tak to ide dost tažko... a potom ked tam zaradím trošku rýchlejšie dvojku tak je počut ozubenie prevodovky ale spojkový pedál je úplne zmačknuty ked to zaradim pomaličky tak to je ok .... može to robit spojka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rape Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 (editace) Ahoj, něco podobného mi taky dělala felda, vyměnil jsem nejdříve pouze kloub na řadící páce, co je dole pod autem vše mi chodilo asi pouze půl roku, poté to začalo, zlobi až tak, že jsem nemohl zařadit jedna a dva vůbec, tak jsem vyměnil obě řadící tyče pod autem, protože byly zrezlé a byly mírně ohlé jinak než ta nová, zkus se podívat jestli si někde neškrt o obrubník a něco si dole neohl, protože řadící páka nemá pak správný výklon a nezařadíš, nebo ti to také může dělat jak píšeš spojka. Jde o to kolik máš na ní najeto a jak jezdíš. Editováno: 21. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 vyměň olej v převodovce, kde ti zabírá spojka? radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1riko111 Vloženo 21. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 mysliš že to može robit olej??? a spojka mi zabira na začiatku ale aj to nejak divne niekedy pustim spojku a citim ako by zostavala visieť a až pak zabere........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.