Přejít na obsah

Klepání ve střední části podvozku mezi sedadlem řidiče a zadní lavicí O2 (2005)

Stanley.c

Doporučené příspěvky

Zdravím vás přátelé,

Mám takový drobný problém, který mi drásá nervy už přes půl roku. Jedná se mi o takové podivné rachtání/ klepání (podobné klepání plastu na kov nebo klepání dvou kovových částí o sebe). Klepání se projevuje vždy, když podřadím na nižší stupeň rychlostní a nechám auto dojíždět (otáčky se snižují a motor rozvibruje "KURVÍTKO" - tak jsem to bestiální věc pojmenoval) V případě, že je silnice nerovná, děravá tak se to KURVÍTKO rozvibruje ještě víc a mě z toho jde klepnout pepka.

Onen pazvuk dle mého vychází z oblasti středového tunelu podlahy mezi přední a zadní sedačkou .. v oblasti, kde se nachází výfuk a ty dva držáky středního dílu se 4 silenbloky (2 a 2 proti sobě)

Postup hledání místa klepání:

1. Rozdělal jsem JUMBO BOX a vše pevně uchytil, odhlučnil .. od tama to jít nemůže .. takže nic

2. prohlédl podvozek a poklebal na tepelný štít výfuku, pak jsem proklepal i celý výfuk a nic

3. sundal zadní lavici, jestli nevibruje palivové potrubí od čerpadla v nádrži .. nic

4. když vypínám motor, tak jak to cukne, tak to to KURVÍTKO taky rozklepe

Už nevím na co se zaměřic/rozdělat abych se toho pazvuku zbavil.

Co mě ještě napadá je, že by to mohly dělat rozklepaná lana ruční brzdy, ale asi je to blbost :-(

Prosím vás o každou radu .. a pokud se s tím už někdo setkal nebo to dokonce vyřešil, sem s tím..

P.S.: Prohledal jsem celé fórum, trvalo mi to 4 hodiny a nic jsem tu nenašel .. ;)

Dííííííky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...