Stanley.c Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Zdravím vás přátelé, Mám takový drobný problém, který mi drásá nervy už přes půl roku. Jedná se mi o takové podivné rachtání/ klepání (podobné klepání plastu na kov nebo klepání dvou kovových částí o sebe). Klepání se projevuje vždy, když podřadím na nižší stupeň rychlostní a nechám auto dojíždět (otáčky se snižují a motor rozvibruje "KURVÍTKO" - tak jsem to bestiální věc pojmenoval) V případě, že je silnice nerovná, děravá tak se to KURVÍTKO rozvibruje ještě víc a mě z toho jde klepnout pepka. Onen pazvuk dle mého vychází z oblasti středového tunelu podlahy mezi přední a zadní sedačkou .. v oblasti, kde se nachází výfuk a ty dva držáky středního dílu se 4 silenbloky (2 a 2 proti sobě) Postup hledání místa klepání: 1. Rozdělal jsem JUMBO BOX a vše pevně uchytil, odhlučnil .. od tama to jít nemůže .. takže nic 2. prohlédl podvozek a poklebal na tepelný štít výfuku, pak jsem proklepal i celý výfuk a nic 3. sundal zadní lavici, jestli nevibruje palivové potrubí od čerpadla v nádrži .. nic 4. když vypínám motor, tak jak to cukne, tak to to KURVÍTKO taky rozklepe Už nevím na co se zaměřic/rozdělat abych se toho pazvuku zbavil. Co mě ještě napadá je, že by to mohly dělat rozklepaná lana ruční brzdy, ale asi je to blbost :-( Prosím vás o každou radu .. a pokud se s tím už někdo setkal nebo to dokonce vyřešil, sem s tím.. P.S.: Prohledal jsem celé fórum, trvalo mi to 4 hodiny a nic jsem tu nenašel .. Dííííííky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.