rmx Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Mam problem s kunama v motorovém prostoru. A prej jsou citlivé na světlo a tak chci zkusit jim pustit nějakou LED blikačku v motoru, a pěkně s modrýma diodkama Modul už je postavenej a teď řešim kam ho zapojit, přímo na svorky AKUMULÁTORU mi to přijde nejsnažší ale tak nějak humpolácký, pěkný by bylo to připojit do pojistkový skříně ale netušim kam ? Jediná podmínka je trvalý výstup 10 - 15V. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Ještě tam těm kunám můžeš dát topení a pouštět nějakou muziku Já mám proti kunám tohle . Vždycky jsem měl doma i na chalupě blátivé stopy na krytu motoru, autobaterie... nebo knedlík, kousek chleba... a od té doby co to používám je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.