Danniell Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 (editace) Ahoj včem omlouvám se všem jestli to uz nekde je ale ja to nenašel! Dnes jsem chtel dědovi zapojit radio z me O1 ale dneska jsem na to koukal má to tam takové všelijaké přidavam fotku pro uplnost, ISO mam koupene ktery ma volne konce. Mohli by jste mi prosim vas poprosit jak to zapojit? Díky moc a jestli mi to popišete jeste dnes abych to mohl zitra udelat diky moc. Editováno: 4. Září 2010, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Tady je ta fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 LINK: http://www.feliciaklub.cz/?id=r_radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.