Publikováno Září 12, 201015 r Vyndal jsem stropní schránku na brýle a vykoukl tam na mně nezapojený konektor, nevíte někdo k čemu slouží a kam patří? Dík za info.
Září 12, 201015 r Jen doplním, že mikrofon by měl být ve stropní lampičce. Máš v autě handsfree? Sám se ten konektor nerozpojit nemůže.
Září 12, 201015 r Autor Díky za info, Tak to bude ono, mám tam neoriginální HF a dotaženej mikrofon mimo lampičku.
Září 12, 201015 r neviete ci to ma aj auto ktore ma od vyroby predpripravu na telefon? Alebo co vtom pakete predpriprava na tel. montuju.. Dik za info
Září 12, 201015 r Díky za info, Tak to bude ono, mám tam neoriginální HF a dotaženej mikrofon mimo lampičku. Tak to je fakt divné, protože ten konektor je k originál HF. Podívej se pod sedačku spolujezdce jestli tam máš jednotku HF. Posuň sedačku úplně dopředu, vypumpuj ji nahoru a zezadu se podívej jestli a jaká jednotka tam je.
Září 13, 201015 r Autor Tak to je fakt divné, protože ten konektor je k originál HF. Podívej se pod sedačku spolujezdce jestli tam máš jednotku HF. Posuň sedačku úplně dopředu, vypumpuj ji nahoru a zezadu se podívej jestli a jaká jednotka tam je. Pod sedačkou spolujezdce nic nemám, původní majitel to asi vymontoval...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.