bikerkiri Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Zdravicko, mohol by mi neikto objasnit system cislovania a znacenia SPZ (tabulka s evidencnym cislom) v CZ? Neviem to nikde najst a rad by som vedel, co ktore cislo/pismeno znamena. (1B1 1111 napriklad). Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 No pokud si dobre pamatuju, tak vsechny cisla jsou postupne zvysovana tak jako by tam pismeno nebylo a pismeno je oznaceni kraje + A jako Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 * A - Praha * B - Jihomoravský kraj (Brno) * C - Jihočeský kraj (České Budějovice) * E - Pardubický kraj * H - Královéhradecký kraj * J - Kraj Vysočina (Jihlava) * K - Karlovarský kraj * L - Liberecký kraj * M - Olomoucký kraj * P - Plzeňský kraj * S - Středočeský kraj * T - Moravskoslezský kraj (Ostrava) * U - Ústecký kraj * Z - Zlínský kraj http://cs.wikipedia.org/wiki/SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikerkiri Vloženo 3. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Nooo, toto osm chcel vediet, dakujem za odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Tak to jsi se mel rovnou zeptat ze nevis co znamenaj ta pismena v SPZ ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jak se vám líbí naše SPZ??? Mě se zdá že je máme nejvošklivější v Evropě už i v Polsku mají mnohem hezčí a na Slovensku ani nemluvím. Zlatý starý značky.Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jak se vám líbí naše SPZ??? Mě se zdá že je máme nejvošklivější v Evropě už i v Polsku mají mnohem hezčí a na Slovensku ani nemluvím. Zlatý starý značky.Čau mne se libi, jenom by mohla bejt krapet mensi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 me je to tak nejak jedno, pac na SPZ to nejezdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.