Publikováno Září 22, 201014 r ahojte da sa prosím vás vymontovať výfukové potrubie na felícii 1.3 bmm aj bez toho aby som musel odmontovať aj sacie? Odtrhla sa mi šrouba čo drží prvý diel a potrebujem tam narezať závit a vymeniť tesnenia ako na hlave tak aj na prvom dieli. Dakujem za rady
Září 22, 201014 r Feli BMM snad má už palici s příčným prouděním plynů = se sáním a výfukem na opačných stranách, ne? Když už ji měl i Favouš... Jediný, co se musí oddělat, když chceš shodit parohy, je ten kryt, zpod kterýho si auto přisává ohřátý vzduch v zimě - pokud ho tam teda máš... Pokud to teda chceš dělat na autě - já bych si to asi netroufal a už kvůli možnosti poškození palice při tom vyvrtávání a řezání závitu bych si ji vyndal ven... Upraveno Září 22, 201014 r od Ekkar_z_Bastlírny
Září 23, 201014 r Autor nie ja nemám poškodený šroub na hlave ale na tom prvom dieli kde je aj lambda tam su 4 šrouby a jeden z nich mám KO.Takže je to na konci prvého sberného potrubia nie na hlave. A kôli tomu ho chcem vybrať lebo v aute sa to urobiť nedá.
Září 23, 201014 r Ano - dá sa to - keď som menil tesnenie pod hlavou válcou, rozpojil som výfukové potrubie v mieste , kde máš problém....nemusel som potom meniť tesnenie pri hlave , ale len to plechené ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.