rondob Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 ahojte da sa prosím vás vymontovať výfukové potrubie na felícii 1.3 bmm aj bez toho aby som musel odmontovať aj sacie? Odtrhla sa mi šrouba čo drží prvý diel a potrebujem tam narezať závit a vymeniť tesnenia ako na hlave tak aj na prvom dieli. Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 (editace) Feli BMM snad má už palici s příčným prouděním plynů = se sáním a výfukem na opačných stranách, ne? Když už ji měl i Favouš... Jediný, co se musí oddělat, když chceš shodit parohy, je ten kryt, zpod kterýho si auto přisává ohřátý vzduch v zimě - pokud ho tam teda máš... Pokud to teda chceš dělat na autě - já bych si to asi netroufal a už kvůli možnosti poškození palice při tom vyvrtávání a řezání závitu bych si ji vyndal ven... Editováno: 22. Září 2010, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 nie ja nemám poškodený šroub na hlave ale na tom prvom dieli kde je aj lambda tam su 4 šrouby a jeden z nich mám KO.Takže je to na konci prvého sberného potrubia nie na hlave. A kôli tomu ho chcem vybrať lebo v aute sa to urobiť nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex42 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Ano - dá sa to - keď som menil tesnenie pod hlavou válcou, rozpojil som výfukové potrubie v mieste , kde máš problém....nemusel som potom meniť tesnenie pri hlave , ale len to plechené .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.