Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

č.3 s loketkou

jj cool kdo tohle vymyslel... :D taky me to stve, ve fabce sem nemel loketku a daval piti - sic maly - na konec tunelu kde to ma bejt pro zadni cestujici a bylo to super, ten predni vyklopnej vedle radia byl nebezpecnej :smich:

No loketku vymyslel jeden ing. a držák druhej ing. Bohužel už to nekonzultovali. :smich: Ale jinak loketa Gooooood vynález.

Bez loketky ani ranu !!!

Já už jsem to vyřešil,s loketkou jezdím také dole a tak mě napadlo,když jsme u Mekáče,tak otevřít loketku a máš místa kolik chceš,dva kelímky s kolou tam dáš bezproblému a drží jak židovská víra -_-

Stonásobně lepší, by byl držák nápojů jaký je v Golfu, Boře nebo nyní Jettě, je umístěný nad autoradiem v palubce, je to takový šuplík,ktgerý vyjíždí po zamačknutí a hlavně na něj jde vzduch od ventilátorů, tak že když máš climu, tak to je porád dostatečně chlazené

Stonásobně lepší, by byl držák nápojů jaký je v Golfu, Boře nebo nyní Jettě

a nebo jaký je Passatu B5, dole mezi popelníkem a rádiem

drží jak židovská víra

:smich::smich::smich::smich::smich:

ty vole, ubite ma niekto kudlou...

Stonásobně lepší, by byl držák nápojů jaký je v Golfu, Boře nebo nyní Jettě

a nebo jaký je Passatu B5, dole mezi popelníkem a rádiem

I tak ;)

drží jak židovská víra

-_-

drží jak židovská víra

-_-

JESTLI SE NEKDO CHCE TOHO DRZAKU ZBAVIT TAK HO KOUPIM I DRZAK NA BRYLE BYCH BRAL !!KDYZ TAK PISNETE ZPRAVU!

a nebo A6 ho má dobře vyřešenej ;)

Stonásobně lepší, by byl držák nápojů jaký je v Golfu, Boře nebo nyní Jettě, je umístěný nad autoradiem v palubce, je to takový šuplík,ktgerý vyjíždí po zamačknutí a hlavně na něj jde vzduch od ventilátorů, tak že když máš climu, tak to je porád dostatečně chlazené

presne tak pane ;)

Drzak napoju je bezva vec, ale nedoporucuji poustet k nemu male dite. Me dvoulete dceri stacilo 10 sekund a od te doby uz nedrzi zpatky zatlaceny ve stredovem panelu a jezdim s otevrenym. Ted si pripadam jako blbec, ale at koukam, jak koukam, nemuzu prijit na to, co se rozbilo/ohnulo/zlomilo :( . Vyndat ten drzak jen tak asi nejde, to se musi sundat i stredovy panel nebo co? HELP!

Drzak napoju je bezva vec, ale nedoporucuji poustet k nemu male dite. Me dvoulete dceri stacilo 10 sekund a od te doby uz nedrzi zpatky zatlaceny ve stredovem panelu a jezdim s otevrenym. Ted si pripadam jako blbec, ale at koukam, jak koukam, nemuzu prijit na to, co se rozbilo/ohnulo/zlomilo :( . Vyndat ten drzak jen tak asi nejde, to se musi sundat i stredovy panel nebo co? HELP!

covece mam stejny problem!!! mel sem to ted o vikendu komplet rozebrany a vubec netusim! vyndat/vysunout jde samotny drzak, vpred jsou po stranach ty dva maly pacicky staci na ne zatlacit, jinak me to slou i bez toho vysunout smere nahoru, kdyz jsem ho otevrel a silou ho vytahoval... ale fakt sem na nic taky neprisel :disgust:

JESTLI SE NEKDO CHCE TOHO DRZAKU ZBAVIT TAK HO KOUPIM I DRZAK NA BRYLE BYCH BRAL !!KDYZ TAK PISNETE ZPRAVU!

No hele já jeden držák na brýle mám,mělo by to být do Octy ,zkoušel jsem různě přikládat a za boha jsem nedošel nato,kam má ten držák přijít !!!

Kdyby někdo věděl kam ho dát,poraďte.... díky

Tak pro ty co nejznaj kvalitní originální držák nápojů. :D

obr.1

jaktoze ja nemam tu krasnou rucku kozenou

hajzliku :smich:

Tak pro ty co nejznaj kvalitní originální držák nápojů. :D

obr.1

tak ja tedy tam mam jeste schranku na bryle :p

nicmene ten drzak napoju je na dve veci... date do toho tak max ledovy kafe od meka a to uz s potizemi a kdyz to chcete vynadat, tak musite s loketkou nahoru :angry:

JESTLI SE NEKDO CHCE TOHO DRZAKU ZBAVIT TAK HO KOUPIM I DRZAK NA BRYLE  BYCH BRAL !!KDYZ TAK PISNETE ZPRAVU!

No hele já jeden držák na brýle mám,mělo by to být do Octy ,zkoušel jsem různě přikládat a za boha jsem nedošel nato,kam má ten držák přijít !!!

Kdyby někdo věděl kam ho dát,poraďte.... díky

No ten drzak ide pred rucku trosku napravo..

Akurat sa mi stala taka vec- dal som tam okuláre, zavrel a hop? Nejde otvorit... :unsure: taze to dako musim vyriesit...

nemysli nahodou ten klasickej vyjizdeci drzak vedle rucky co se daval standartne snad od vybavy ambiente?

..standardne? od ambiente? ..tezko.

Mám ve výbavě i origo loketku a i ten držák na pítí pod ní. S loketkou jezdím pořád dole. Navíc, aby to bylo naprosto pohodlné, musí být sklopená níž než vodorovně. Tedy aspoň podle mého gusta. Takže se pod ní jednak nic nevejde A potom, abych zvedal za jízdy loketku, abych se mohl napít? :doh Kdyby bylo podle mého, ten ten držák bych vyhodil a dal tam nějaký šuplík na bordel. Kombinace těchto dvou doplňků výbavy je nedomyšlená.

Mas pravdu, lecktere dily jsou splacane z koncernu VW, ale nedomyslene ...treba i ta loktka je v kolizi s ruckou <_<

• 1 měsíc později...

Pro inspiraci muzu nabidnout svuj drzak co sem si delal do Octavky (stara verze).

Tam nebyl zadnej. Pravda, videl sem to v SEATu, tak sem prevzal myslenku. Je to udelany z plastu a hliniku,, striknuty na cerno, funguje perfektne ;)

Drzak 1

Drzak 2

no tak to sis hezky pohrál škoda jen, že je to ve starý palubce :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.