Miloš Jeník Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Ahoj majitelé Superbů, mám 2,5 TDi 114 kw,najeto 210 ,poctivý servis!!!Problém nastává při zrychlování na 1,2,3,4 rychlostní stupen nad 2000tis otacek se cele auto rozvybruje od motoru, co by to mohlo byt? Vacky? vstriky?Moc dekuju za odpovedi miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 setrvak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Jeník Vloženo 7. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 setrvak:-) Ahoj myslíš,že to bude dělat on?jako je fakt,že spojka občas jakoby kopne a nerozjede se plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 ja osobne nemam skušenosti s diesel motorama,ale vim že když vibruje auto pri rozjezdu nebo na volnobeh tak je to setrvak,skus ješte skontrolovat uloženi motoru,když su silentbloky motoru nebo převodovky v haji taky vibruje auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Jeník Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 ja osobne nemam skušenosti s diesel motorama,ale vim že když vibruje auto pri rozjezdu nebo na volnobeh tak je to setrvak,skus ješte skontrolovat uloženi motoru,když su silentbloky motoru nebo převodovky v haji taky vibruje auto. Dneska jsem sundal ten plastový dekl z motoru a na leve straně jsou tři vstřiky zechcaný naftou.Jinak pokud by na vonoběh auto vybrovalo a vymackla se spojka tak by se prubeh zmenil ne?Nezmení se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Já měl ten samý problém..jak jsem šlápnul na plyn (při zařazené rychlosti) celé auto vibrovalo..byla to vymlácená poloosa, za novou jsem dal 5000,- a po výměně pohoda. Bylo to o hubu s tím jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Jeník Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Já měl ten samý problém..jak jsem šlápnul na plyn (při zařazené rychlosti) celé auto vibrovalo..byla to vymlácená poloosa, za novou jsem dal 5000,- a po výměně pohoda. Bylo to o hubu s tím jezdit. no ale ja kdyz motor vytacim do 2000 ot/min tak s tim muzu jet treba 200km/h a auto nevybruje,ale jakmile se rozjizdim od 1-4 rychlost a nalozim mu,tak se nad 2000 ot rozvybruje jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Jeník Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 jinak mě to děla i na místě bez zarazene rychlosti,kdyz zvednu plyn nad 2000 tak to taky vybruje,takze poloosa asi to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Tak to budou asi silentbloky motoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 poslední týden se mi stává nasledující, nastartuju a auto se celé klepe( vibruje), rozjedu se a auto vůbec netáhne, jako kdyby jelo na 3 valce, po ujeti cca. 10 metrů vše v normálu, co to může být??někdy to dělá i když nastartuju zahřátý motor, někdy ne.. motor 1.8T a zapalovací cívky jsou všechny měněné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.