raca Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 taky se stando těšim až budu na cely tatry hulákat: "máááámooooo to jsou panorámata !!!!!!!!!!!!!!!!! "... :-) jen se už určitě nevyhnu koupi novyho starteru pomalu rok zlobil pak dal přes zimu pokoj a dneska opět zazlobil grrrrrrrrrrr hajzl jeden :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 tak aspoň trochu do toho auta zainvestuješ hlavně bacha na medvědy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 pro medvědy vezu sebou herečku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Ja taky strkal mamu před sebou a medvědi ne a ne ji sežrat tak sem ji holt dovez zase zpět jsou nějaky přežrany kuvy medvědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 mám v plánu ji do kapes nastrkat šunku tak snad to zabere ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Hlavně si pak umej ruce nebo nebudeš mít čím držet krigl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 pro medvědy vezu sebou herečku..... já zapomněl pak chci fotku, až k ní jeden poběží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 hele stando a nebyla by lepší nějaka až ten brumla odejde :-)...to by byla asi pěkná chutovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Myslíš jen ten krvavej flek na zemi a medvědí hubě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 jj něco podobnýho..... ........ ted mě ještě napadá nevite jak je to s denním svícením a případnými denními světly na SK???platí stejná pravidla jako u nás??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Myslím že je to stejné jako u nás. Sem zvědav jak sec vyvrbí letošní dovča a jiné volna.nejak teď nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 ja bych si taky tipnul,že v rámci EU by pravidla měla být obdobná.holt to budu muset naštudovat at nesponzoruju pendrekáře jak to že nestíháš ??? musíš dělat na 1000% jak soudruh Kundlička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 hele stando a nebyla by lepší nějaka až ten brumla odejde :-)...to by byla asi pěkná chutovka... nene, žádný takový, hezky až tem brumla půjde k tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Prostě nestíhám,mám toho moc teď najednou znáš to,každej den do práce,pak práce na hauzu a za 14dní jdu na svatbu a auto furt jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 jjj do prace normalně pak na přesčas na odstavku,doma připravit zahradu zasadit už nějaky ty brambory:-).´,dneska když je volno tak zas skvěla navšteva tchyně :-( a zejtra už asi začne i pomalu příprava dřeva na zimu.. ......jinak nějakou svatbu bych si taky dal ,nás čeka až někdy v srpnu kdy se žení jeden muj znamej tak se celkem těšim - fuj mě bude špatně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 (editace) jj sem zvědav jak to vše bude,po šmigrustu jedu apsoň na 3dny na hory,to bude kuleváloš twe ty jěště sázíš brambory??? Editováno: 9. Duben 2011, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 (editace) jj sazím teda spíš je sazim "našim" maj menší zahradku tak jim pomáham at se táta zbytečně nedře.a samozřejmě jsem i u sklizně.a pak i líp chutnaj... .....ikdyž hodně chutnal i domácí pašík,ale když jsme museli zrušit chlívky tak už prase nedržime jen slepice....no co jsme na vesnici tak jak by to vypadalo dneska každej na zahradu vysadí tůje na dvur anglickej travník a tvaří se jak vesnickej domorodec.... Editováno: 9. Duben 2011, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Tak sem asi divnej ale z toho sem už vyléčenej díky bejvalce a asi sem fakt hajzl pač na vajíčka a barambory mám podřízený v práci(samo že za dobrou cenu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2011 pane raco, jak dlouho bude trvat rekonstrukce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 jaká rekonstrukce?.....já toho nalžu, že ani nevim co se kde komu navykládal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 nebudeš tou věřit, ale já už taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 üf tak to jsem si oddychnul....v době kdy jsi to psal jsem travil zaslouženou dovolenou a všimnul jsem si toho až dnes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 koukám, že tady na nás prdíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 njn tenhle rok nebyl pro mě asi uplně nejideálnější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 copak?? herečka tě sem nechce pouštět :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.