martasskoda Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 zdravím všechny dne 14.10.2010 mi nekdo v Hradišti ukradl oktavku 2 řada černa met.komby v plné vybavě navi xenonon,šeddá kuže tazne u řidiče promačklí dulek od loktu vše v elektrice decka modra sedačka a v kufru bylo bavlnené povlečeni kolem 60 ks. kupoval jsem jí před týdnem s ustí od pana Václava Hajase byla dovezena s nemecka jsem uplne s nervama v hajzlu měl jsem hav.pojištení ale to je na dlouho spz 6U12061 vin TMBGE61Z762200791 dám odmenu když nekdo pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Kde jsi parkoval v Hradisti? Jsi primo z UH? Jaky jsi mel zabezpeceni? Ta kradez smrdi slovakama:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabi Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 No moc bych upřímně nedoufal. Dnes mi bylo zcizeno služební OII Combi 4x4 2,0TDI výbava Elegance a plno prvků navíc(xenony, park.asist aj) a vzhledem k tomu, že to je organizovaná banda tak to asi nikdo nenajde. Je to po dílech nebo už celý v zahraničí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 kapi, ty jsi odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.