ratras1 Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Dlouho jsem řešil problém s nalezením správně fungujícího manometru, měl jsem dokonce 3, každý z nich ukazoval jinou hodnotu, nemluvě o těch co jsou na benzinkách, postupem času se mi podařilo najít na netu test manometrů viz. příloha a zkusil jsem objednat ten nejlepší, zítra by měl přijít, takže čekám a vyzkouším, snad už to bude konečně ten co ukazuje správně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 A kde je tá príloha? Ja žiadnu nevidím a veru ten test by ma zaujímal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 19. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Nějak se to tu nenahrálo tady je odkaz : http://www.ulozto.cz/6248998/04-dt10-14-pneumerice-pdf heslo je MANOMETR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Tak, právě dneska mi domů dorazil vítěz testu, až bude čas tak ho vyzkouším, jaký je rozdíl mezi jím ( měl by ukazovat naprosto přesně) a mezi dalším digitální a jedním analogovým co už mám doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 už nějakej ten pátek používam na autech manometr od kovo brno...P300H...klasika...nedam na něj dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Jo, ten taky vyšel v testu jako jeden z lepších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Používám Bottari Saturn už rok a spokojenost. Nastavil jsem si podle něj i nějaký starý pneuměřič z dob ČSSR a ten překvapivě taky měří spolehlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 (editace) Ja mám tiež ten merač z Brna, ale ešte z dôb minulých, tak na rozdiel od testovaného má ešte kovové telo. A meria pomerne presne, čo ma teší. Vďaka za ten test. Editováno: 26. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Používám už 35 let pneuměřič ze staré Octávky. Pístek vysouvaný přes pružinu, žádné převody kde mohou vznikat odchylky, ukazuje pořád přesně. Dá se i velice snadno zkalibrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.