Publikováno Říjen 19, 201014 r Dlouho jsem řešil problém s nalezením správně fungujícího manometru, měl jsem dokonce 3, každý z nich ukazoval jinou hodnotu, nemluvě o těch co jsou na benzinkách, postupem času se mi podařilo najít na netu test manometrů viz. příloha a zkusil jsem objednat ten nejlepší, zítra by měl přijít, takže čekám a vyzkouším, snad už to bude konečně ten co ukazuje správně...
Říjen 19, 201014 r Autor Nějak se to tu nenahrálo tady je odkaz : http://www.ulozto.cz/6248998/04-dt10-14-pneumerice-pdf heslo je MANOMETR
Říjen 20, 201014 r Autor Tak, právě dneska mi domů dorazil vítěz testu, až bude čas tak ho vyzkouším, jaký je rozdíl mezi jím ( měl by ukazovat naprosto přesně) a mezi dalším digitální a jedním analogovým co už mám doma...
Říjen 20, 201014 r už nějakej ten pátek používam na autech manometr od kovo brno...P300H...klasika...nedam na něj dopustit
Říjen 25, 201014 r Používám Bottari Saturn už rok a spokojenost. Nastavil jsem si podle něj i nějaký starý pneuměřič z dob ČSSR a ten překvapivě taky měří spolehlivě.
Říjen 26, 201014 r Ja mám tiež ten merač z Brna, ale ešte z dôb minulých, tak na rozdiel od testovaného má ešte kovové telo. A meria pomerne presne, čo ma teší. Vďaka za ten test. Upraveno Říjen 26, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Říjen 26, 201014 r Používám už 35 let pneuměřič ze staré Octávky. Pístek vysouvaný přes pružinu, žádné převody kde mohou vznikat odchylky, ukazuje pořád přesně. Dá se i velice snadno zkalibrovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.