Publikováno Říjen 20, 201014 r Odkedy som si bol dat u sukromneho autoelektrikara zapojit vyhrievanie sedaciek (udelal len kabelaz a pozapajal orig. dily) tak som si vsimol ze mam problemy s: 1. kdyz ventilator jede a dam aby topilo nak netopi az pokial nemam teplotu uz v cervenom poli na maxime. Ak teplotu z maxima vratim o 1mm spet uz netopi,cize cela draha potenciometru fouka studeny a az potom na uplnom konci to zacne fukat maximalne horuci vzduch. 2. zda sa mi ze mi to nefuka tak silno ako v inych autach. (filter je OK) 3. nemozem nastavit aby fukalo iba na jedno miesto,tzn. ze ak dam fukat trebarz na okno tak,to sice na okno fuka ale slabo a fuka to pritom aj na nohy a cosi ide aj na pasazierov. Ak dam fukat na pasazierov tiez to fuka aj inde nez by malo a slabo. 4. Po nastartovani mi tam kazdou chvili 3x - 4x zaklepe ta klapka zmiesavania vzduchu,alebo co to je,da se s tym neco spravit? Vagem,alebo tak nejak? Hladal som vsade po fore ci sa tu uz nieco taketo riesilo ale neuspesne tak zakladam nove tema.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.