mikiki Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Může mi někdo poradit se skřípáním a vrzáním předních dveří u Octavie (1,9TDi najeto cca 110000 km). Automechanik to vždy opraví a vydrží to cca jeden měsíc a je to tu znova. Prý se uvolňují šrouby u zámku dveří. Znát to je hlavně při přejetí nějaké překážky, díry atd. díky Miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 A odkud to přesně jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikiki Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 To vrzání je někde u sloupku (mezi př. a zad. dveřmi) a ve výši těsně u zámku dveří. Ono se to při té jízdě nedá moc vypozorovat, ale strasně to otravuje jinak příjemnou jízdu. Horší se mi to zdá, když auto stojí na sluníčku celý den a potom někam vyrazím, to jsou zvuky jako ze starého auťáku. Miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ...mám to samé, minulý týden mi měnili táhlo ovládání dveří a od té doby to začalo, takže o víkendu se chystám to rozebrat a podívat co je tam špatného...??? Podle původu zvuků to jde od zámku dveří, podotahuji, podložím a vystříkám. Podobné zvuky mi ještě "vyluzuje" omezovač zadních dveří na stejném sloupku ( jsem také vypozoroval). Takže to pořeším, doufám, úspěšně. ...jestli se k tomu dostanu, protože mi v pátek dovezou novou kuchyň ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.