Publikováno Říjen 24, 201014 r Zdravím, mám O II RS TFSI a při vytočení otáček se mi zastaví na 1500 a potom teprve jdou dolů, někdy vůbec. Rozsvítí se kontrolka motoru. V servisu to napíchli a zjistili, že jde chudá směs do motoru a vysoké otáčky volnoběhu vše vyčištěno , vyměněna váha vzduchu , vyměněn vzduchový filtr a pořád stejné, nevíte někdo co s tím...Děkuji L.
Listopad 17, 201014 r Autor Jak jsi nakonec dopadl, vyřešilo se to? Ahoj, ještě to nijak nedopadlo.....za 14 dní v servisu nic......auto převezeno do Mladé Boleslavi, tak uvidíme...
Prosinec 12, 201014 r Autor Tak už se RS vrátilo? :-) Tak už vrátilo........prý to dělal odvzušňovací ventil motoru.......pravda je že už to nědělá.......
Prosinec 13, 201014 r No ale to si myslím, že by v servisu měli vědět, protože jestli je to ten samej, co myslím já, tak na to byl i přípis... Ale tak hlavně, že už je to v pořádku :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.