Přejít na obsah

Bohata smes

Mumuinek

Doporučené příspěvky

Chtel bych poprosit vsechny pany i damy o radu co vse muze spusobit bohatou smes.?

Vim ze mam motorizaci kde je to az moc caste a svitici kontrolka motoru se neresi a me to docela mrzi kdyz je to nepravidelne a objevuje se to jen kdyz je motor zahraty a v podstate dojizdim pred zastavenim , motor pomalu prechazi do volnobeznych otacek (rekl bych ze uz je ve volnobehu) a v tu chvily se to nepravidelne jednou za cas rozsviti a vag hlasi bohatou smes..

kazdemu kdo by mel dobrou radu budu neskonale vdecen ..

Mam Octavii 2.0 85kW benzin

:help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono by bylo uplně nejlepší číslo závady!!!Ale jak říká Pet mohla by to být lambda sonda ještě ,ale před její výměnou bych zkusil vyčistit škrtící klapku a udělat zakladní nastavení!!setkal jsem se sice u jiné motorizace kdy to psalo lambdu a okolo směsi vyměnily se lambda sondy furt stejná závada a nakonec to byla jen řádně zanesená klapka! ;)

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Zdravím, i já se připojuji s mým problémem. Mam Octavii 1.6 75kw r.v. 2002 a taky mi vypisuje číslo chyby: 16556 , řada válců 1 : systém odměřování paliva - systém příliš bohatý. Začalo se to objevovat až po namontování LPG. Byl jsem na seřízení LPG po 1500 km a plyn je v pořádku a krásně to jede na benzín to začíná být horší a horší. Občas se mi stane, že mi zhasne sama od sebe svítící kontrolka motoru a zase se po nějakém čase rozsvítí. Jak jsem zde četl, že by to mohli být lambda sondy tak ty už mam po výměně, tak tím to není, základní nastavení škrtící klapky mi taky udělali ale závada vyskakuje pořád. Už nevím co s tím? Ještě bych měl otázku pokud má někdo zkušenosti s tímto motorem chtěl bych se zeptat na otáčky motoru, protože kdekoliv se připokím na PC ukazuje mi to 670 otáček a všichni mi tvrdí že je to málo, ale ve škodovce mi řekli, že je to natvrdo nastavení v řídící jednotce a že s tím nejde nic dělat.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...