PJ_1969 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Zdárec, neni ve favoritu nějakej ten vodič (nebo něco) kde by bylo po nastartování 12V? tušim že něco takovýho má felda pač dědek když startuje tak mu dycky zhasnou světla a vypne se radio a jak nastartuje tak se to zase zapne (teda pokud to měl zaplý než nastartoval), že bych tim spínal relé ktery by bylo paralelně k zapínání světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Prostě chceš nějakým způsobem zapojit automatické rozsvěcení světel. Taky bych rád něco takového, bohužel většina věcí je "samodoma" a pár komerčních kousků ještě na FA nikdo nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Nevim, ale je fura univerzalnich krabicek na rozinani svetel a vsechny pracuji na principu sepnuti po dosazeni 13,5V v palubni siti. Cena tak od 300Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 No par vecicek jsem mel doma, ale vsechny fungovali na systemu dobijeni, takze kdyz pokleslo napeti - nedobijelo, coz starsi skudky delavaji - tak zhasla svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 No pokud mas vadny dobijeni je lepsi ho opravit, tech 13,5V tam je minimalne pokud jede altik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 No pokud mas vadny dobijeni je lepsi ho opravit, tech 13,5V tam je minimalne pokud jede altik To neni vada, to je masarka. Proste kdyz jedes na neutral, tak obcas prestane dobijet a rozsviti se kontrolka. Mel a videl jsem to snad ve vsech starsich skodovkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 No ja to ve favalovi nevidel /tahle diskuse je o Favoritech), ale mozny to je, starim ale jako novy to asi nedelalo co? Jinak nasim na 120 co maj na chate to taky nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ahoj Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Nevim, ale je fura univerzalnich krabicek na rozinani svetel a vsechny pracuji na principu sepnuti po dosazeni 13,5V v palubni siti. Cena tak od 300KcMoje zařízení funguje při dosažení max.3V. Nevim, ale je fura univerzalnich krabicek na rozinani svetel a vsechny pracuji na principu sepnuti po dosazeni 13,5V v palubni siti. Cena tak od 300Kc Moje zařízení funguje při dosažení max.3V. Pokud má někdo zájem tak se ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 A co napajeni podsviceni hodin u stropu? Ale x-kontakt to eni, takze to bude svitit i behem startovani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 napoj to pres rele na cidlo mazani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kohi Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 Prostě chceš nějakým způsobem zapojit automatické rozsvěcení světel.Taky bych rád něco takového, bohužel většina věcí je "samodoma" a pár komerčních kousků ještě na FA nikdo nezkoušel Jestli mas nejaky znalosti elektriky tak si udelej tohle.Je to to dolni schema. Potřebujes: 1x spínací relé(stačí ze 120) 1-2x velká dioda z altíku vodiče Funguje to na principu když zhasne kontrolka dobíjení rožnou se světla. Jsem autoelektrikář a na mym favu mi to trvalo asi 30 minut. Tady je ta stranka: http://trabikv.sweb.cz/autoel/automat.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kohi Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Jinak nahrazovací relátko tlumenejch světel stojí kolem 6 stovek.Píchne se jen na pojistkovou desku.Tohle stojí max.150Kč v případě že si kupuješ ty díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host innocento Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Já jsem si to do Fáčka udělal tak, že se světla rozsvítí pokud je klíček v I. poloze a zhaslý dobíjení...zatím žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host innocento Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Teď jsem si všiml, že už to tu je...tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pallo Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Na favorita je uplně jednoduché udělat automatiku na světla. Stačí k tomu jedno relé 12v které se napojí na drátek od alternátoru a jakmile auto nastartuje tak dokud nesepne dobíjení tak nesvítí většinou až po přidání plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pallo Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Jo a shasíná to až přo otáčkach pod 500 jinak vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.