Jacky707 Vloženo 27. Říjen 2010 Vloženo 27. Říjen 2010 tak chcem ukazat aj svojho milacika, dal som tam fotky ktore boli fotene od leta, skuska 17" nedavno na buducu sezonu, mozno... no a po nalepeni folii je to uplny cukrik... Citovat
pneu156 Vloženo 16. Listopad 2010 Vloženo 16. Listopad 2010 Super parkovačky . Výroba nebo se to dá koupyt??? Citovat
Jay Kay Vloženo 16. Listopad 2010 Vloženo 16. Listopad 2010 Hmmm pěkný. A ten nápis na 3brzě? Japa si to udělal? Mám FII a libilo by se mi to. Citovat
Jacky707 Vloženo 24. Listopad 2010 Autor Vloženo 24. Listopad 2010 tie parkovacky su kupene, su to SMD vpredu 13diodove... pracuje sa teraz na vlastnej vyrobe, ktoru mi bude robit kamarat, rovnako osvetlenie znacky bude prerobene a este jedno interierove osvetlenie vzadu pribudne ten napis mi robil kamarat na mieru z matnej ciernej folie, ktora je nalepena z vnutornej strany, teraz po nalepeni folii na okna, to vyzera super, lebo nie je tam vyrez obdlznika a celkomvo okno vyzera ako by to tam ani nebolo stalo to par korun... odkukal som to u kamosa, ktory to mal striekane na Swift a lenene na Chevrolete Citovat
Jacky707 Vloženo 5. Duben 2011 Autor Vloženo 5. Duben 2011 a takto to vyzera, ak na Roomster obujeme 19" a pohnut som sa odvahu nemal... :/ ale ten pohlad nan Citovat
Blacky Vloženo 8. Duben 2011 Vloženo 8. Duben 2011 Tyyjo ten napis to je fakt paradni. Kola jsou taky super, ale myslim, ze ti z toho budou drncet zuby. Citovat
Jacky707 Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Vloženo 1. Červenec 2011 Blacky, pri pohlade na medzierky okolo kolesa a blatnika to bolo veeeelmi neprakticke, urcite by som nevysiel ani na ulicu... :D ale kola vyzeraju super a RoomMONster no co poviem Citovat
Tom077 Vloženo 10. Listopad 2011 Vloženo 10. Listopad 2011 Jacky707: ty kokso pěkný ROOMik Chci se zeptat - to osvětlení té palubovky a radia ... to jsi udělal jak??? To vypadá dooost dobře!!!!! Teď taky měním některé žárovky za LED diody. Zatím osvětlení SPZ a osvětlení interieru ... vepředu to bylo v pohodě . ... sundal jsem kryt světla a lampiček a žárovky vyměnil.Ale zadní nemůžu ani za boha sundat ten kryt. Máš zadní stropní osvětlení .... pokud ano .... poradíš jak sundat ten kryt ... nechci nic zničit nebo urvat .... dikes!!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.