Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

tie parkovacky su kupene, su to SMD vpredu 13diodove... pracuje sa teraz na vlastnej vyrobe, ktoru mi bude robit kamarat, rovnako osvetlenie znacky bude prerobene a este jedno interierove osvetlenie vzadu pribudne :)

ten napis mi robil kamarat na mieru z matnej ciernej folie, ktora je nalepena z vnutornej strany, teraz po nalepeni folii na okna, to vyzera super, lebo nie je tam vyrez obdlznika a celkomvo okno vyzera ako by to tam ani nebolo :p

stalo to par korun... odkukal som to u kamosa, ktory to mal striekane na Swift a lenene na Chevrolete :)

• o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Blacky, pri pohlade na medzierky okolo kolesa a blatnika to bolo veeeelmi neprakticke, urcite by som nevysiel ani na ulicu... :D :D :D ale kola vyzeraju super a RoomMONster no co poviem :D

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Jacky707: ty kokso pěkný ROOMik :kol-47:

Chci se zeptat - to osvětlení té palubovky a radia ... to jsi udělal jak??? To vypadá dooost dobře!!!!! :kol-47: Teď taky měním některé žárovky za LED diody. Zatím osvětlení SPZ a osvětlení interieru ... vepředu to bylo v pohodě . ... sundal jsem kryt světla a lampiček a žárovky vyměnil.Ale zadní nemůžu ani za boha sundat ten kryt. Máš zadní stropní osvětlení .... pokud ano .... poradíš jak sundat ten kryt ... nechci nic zničit nebo urvat .... dikes!!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...