bobo8 Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Mám octaviu 1,8 T, 20 V,r.v. 2002 . Pri vytočení motora z 3 do 4 ,mi prestane pracovať motor na plný výkon.Plyn mám na podlahe a auto zpomaluje,otáčky motora klesajú ,po vypnutí motora a opatovnom naštartovaní motor ide normálne .Poradte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Auto ti pada pravdepodobne do nudzoveho rezimu resp. zavada sa objavi az pri vyssich otackach. VAG jednoznacne. Moze to byt co kolvek. Netesnost systemu plnenia alebo zapalovaci modul. Hocico... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo8 Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Auto ti pada pravdepodobne do nudzoveho rezimu resp. zavada sa objavi az pri vyssich otackach. VAG jednoznacne. Moze to byt co kolvek. Netesnost systemu plnenia alebo zapalovaci modul. Hocico... auto je po výmene rozvodov,filtrov a vyhadzovalo netesnosť sania tiež odstranené a napriek tomu to robí.pred nedávnom som menil 1ks indukčnú cievku lebo mi odišla,chvílu to nerobilo a potom zas...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.