century Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 2 SOLUTiONS, s.r.o www.petkol.cz http://rucnimytiplzen.cz/rucni-myti-kontakt.htm a nevím co ještě kde mají Zdravím. Pánové a dámy. Nic si od Téhle společnosti neberte a zvlášť si nenechte dělat. Jsou to nehorázný lumpové. Měl jsem tam auto na renovaci laku a úklidu vnitřku, mytí kol, motoru atd. Prostě komplet auto. Domluva byla na 2 dni a nakonec to trvalo 4 dni s tím že bla bla tom usí schnout atd , že se to dělá v několika vrstvách atd, a samozřejmě tlačili předání(dva dni, že to bude hotové večer) prostě za tmy. Tak jsem tam přijel auto převzal. Bylo v garaži světlo nic moc. Při pohledu pod zářivkami vypadalo auto pěkně, ale to byl omyl. Ale druhej den jsem myslel, že mě omejou. Motor nebyl vůbec umytej, kola jen zepředu. Vnitřek jenom vyluxovanej a co mě nejvíc nasralo je, že na dveřích mám kus otrženýho laku, vzadu na nárazníku snaha někdo stříknout sprejem asi nějaký škrábanec. vím 100%, že to tam nebylo a jako bonus najeto 150km, když to auto vůbec jezdit nemělo a ještě něměli doklady. Papír od renovace laku mám, ale co je platný, když se ničeho nedomůže člověk. VÁŽNĚ VARUJU PRYČ OD NICH A DEJTE TO NA VŠECHNY SERVERY CO VÁS NAPADNOU AT NENALETÍ NĚKDO JEŠTĚ JINEJ!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 jeste napis, ze te to stalo 13 klacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.