Saman Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Zdravim, dneska se mi poprvy v zivote stalo, ze sem si splet` hadice a zastrcil hubici od Natural 95 do myho TDI (to jsem nekde cet, ze to splest nelze, ze jsou nekompatibinilni pistoje a nemeli by jit zastrcit) . Nastesti jsem si toho vsimnul celkem rychle, a vzal "jen" 5.5l. Pred tim tam bylo vic jak pulka nadrze. Zbytek nadrze jsem docerpal zase naftou. Vzhledem k 55l nadrzi tam je teda ~10% benzinu. Myslim, si, ze by to mel motor prezit, planuju po kazdym znatelnym ubytku docerpat (doufam ze naftou ), jen bych to mel rad potvrzene od znalcu. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 To ještě jde pokud tam je jen tolik tak se tomu nic nestane.Přidej aditivum VIF a dotankuj pokud možno jen naftu.Motor to přežije bez újmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Benzínovou pistoli do dieselového hrdla fakt bez problému strčíš, naopak to nejde. To jsi koukal při zastrkávání na pumpařku, viď Nicméně udělej to, jak psal acek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 řidiči autobusů a náklaďáku to zimě dělají schválně, aby to v mrazu vůbec natočili a nezamrzalo to, 10% benzínu by škodit nemělo. Ale radši bych jezdil volně a nedával tomu moc zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saman Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ok, diky. Aditiva jsem chtel zkusit, ted mam aspon duvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Bude to v cajku.Lide co nechtějí používat aditiva tak tam lejou taky benzin. Přidávám se k názoru nalejt VIF + dotankovat naftou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.