pipo11 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Zdravim vsetkych kamos ma octavku II 1,9 tdi 77kw a ma taky problem ze zo vsadial mu prúdi vzduch len zo stredu ako je tlacitko pre vystrazne smerove svetla mu to nefuka co to moze bit.Dakujem kazda rada bude nad zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Cez stredové výduchy nad rádiom fúka iba studený vzduch. To znamená, že v lete keď si nastavíš klímu na chladenie ineriéru tak bude fúkať aj cez stredové a naopak v zime keď nastavíš na teplý vzduch tak sú zatvorené. Nech skúsi zapnúť klímu na LO a potom na HI, budú sa mu striedavo otvárať a zatvárať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipo11 Vloženo 15. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Prw 'jl241' dik za radu skúsim a dám vediet ako to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 muzu potvrdit.. vcera jsem zkousel a topeni pres stred nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipo11 Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Presne tak cez stredove vyduchy to nejde dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Zravim všetkych... Ja mám OII 1.9 TDI PD 77Kw Family s ,,climatikom,, a tam pri kurení stredné výduchy fungujú .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 ahojte, vsimol som si ze ked pustim fukare na maximum tak mi to fukanie vydava take piskanie, ako keby bolo daco vo fukaroch...neviete mi poradit ako by som sa toho mohol zbavit? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 takze dnes som sa trosku hral s fukanim v aute. vsimol som si ze to piskanie je pocut iba ked je teplota na viac ako 22 stupnov. Pokial mam 22 a menej tak mozem mat fukanie na maximum a ziadne piskanie nepocujem. neviete co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 U climatronicu v režimu "auto" ze středu teplý vzduch neproudí, musí se přepnout na režim "proudění vzduchu na horní část těla". Hlavně teď v zimě je to fajn, po nastartování mi to fouká dřív teplý vzduch než v režimu "auto". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.