lubakar Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Zdravím, nevíte někdo o nějakém slušném servisu v Praze 6, nejlépe Řepy? Jezdil jsem do Klokočky, bylo to sice fajn, ale trochu předražené. A pak mám zkušenosti ještě s jedním nejmenovaným servisem kde mi majitel s autem objel co potřeboval cca 250km a ani se neobtěžoval dotankovat a nebo vynulovat tachometr. Možná to bude tím že jsem přijel trochu dřív pro auto než čekaly. Každopádně důvěru k nim již nemám... Prosím, potřebuji servis s cenama pro smrtelníky a hlavně spolehlivé... Budu rád jestli mi někdo dáte typ na koho se obrátit. Díky, díky, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Napiš členovi jménem Garny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.