Publikováno Listopad 20, 201014 r Ahojte, přemýšlím nad upgradem výbavy oktávky. Moc do toho nedělám a popravdě se mi s tím ani nechce moc špekulovat. O co jde: Chci vyměnit climatic za climatronic(před face), k tomu maxidot. Máte někdo představu kolik by to mohlo stát(díly, práce)? popřípadě je zde někdo, kdo by to vše za dobrý peníz zvládl? Díky. Martin
Listopad 20, 201014 r záleží odkud jsi. V Praze dělá podobné věci Honza72 a nebo Rolbař. na Moravě Cosby a Vaša
Prosinec 6, 201014 r Autor Díky za reakce. Jsem ze Vsetína, takže někoho z moravy bude třeba. A netušíte kolem jaké ceny by se to mohlo pohybovat? Díky
Únor 25, 201114 r Podle mě climatronic kolem 9-ti tis. (docela makačka) a maxidot tak 4 tis. s kódováním včetně všech dílů.
Únor 27, 201114 r No on ten climatronic face nemusí do před face octy jít. Je to podle motoru (řídící jednotky). Navíc rozebírat celou palubku je celkem makačka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.