Fíša Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 (editace) Ahoj, chci se zeptat, jestli jste už někdo řešil následující a jak: mám manuální (poloautomatickou) klimu a po dosažení požadované teploty, tj v okamžiku kdy se zavírá/otevírá klapka mísící teplý a studený vzduch je slyšet takové poklepání. Nevím jak to funguje, ale představuju si , že tam je nějaký motorek a ten ovládá tu klap ku, ne? Co tam může tedy při otevírání/zavírání klepat? A hlavně jak to odstranit? Dík za radu... Editováno: 21. Listopad 2010, autor: Fíša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Ahoj. Já mám podobný problém. Když mi běží topení tak tam něco občas klepne, nevíte někdo co to může být , díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jotter Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Ahoj, mám uplně to samý. Poraďte někdo co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Chlapi staci pohladat na fore : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.