loskrtkos Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 cus mam zesik s hi vstupem uz jsem ho mel zapojeny na test a stale nevim ktery pin na radiu je spinanych 12v po zapnuti...poradi mi nekdo?procet jsem to tu krizem krazem ale asi jsem slepy... pak jedine zapojit na klicek ale to by bylo krajni reseni nebo me napada dat nejake relatko aby spinalo pokud jej vybudi signal z reproduktoru.. diky za ohlasy konecne jsem sehnal zesik ktery nerusi nebzuci a nedela bordel a tedka stojim na REMu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 No zdravim, no moc jsi to tu necetl a nebo jsi nevedel co presne hledat. Pokud mas original radio tak to nema spinanych 12V proste se to radio ovlada pres CAN sbernici. Pokud mas neoriginal. melo by to tam bud byt vyreseno takovim prevodnikem ktery to precte z CAN sbernice nebo si natahni kabel od pojstkove skrinky v pravo. Ted si nepamatuju presne ktera pojstka to je ale kdyz to budes chvilicku zkouset najdes tech spinanych 12V a dotahnes si je kam budes potrebovat. Jinak Z klicku (ze spinacky) to neudelas tam to beha myslim na nizsi napeti. To vis ta elektronika a cipy nepotrebujou 12V :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loskrtkos Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 radio by melo byt original...jake pojistky vpravo?tech 12V se na tech pojistkach ukaze az po zapnuti radia nebo klicku? diky za upresneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Sorry v pojstkove skrince na levo.... :-) jinak 12V se ukaze na pojstce pri otoceni klickem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Originálne rádiá majú spínaný výstup. Využíva sa na napájanie originálneho CD meniča, takže ho samozrejme ide použiť aj na spínanie zosilňovača. Akurát niektoré rádiá to ovládajú spolu so zapnutím / vypnutím rádia, čo môže spôsobovať nejaké pazvuky v reprákoch, ak sa tým ovláda zosík. Takže si to treba odskúšať, napríklad Swing to takto robí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.