Přejít na obsah

STREAM - kde najdu spinanych 12V

Doporučené příspěvky

cus mam zesik s hi vstupem uz jsem ho mel zapojeny na test a stale nevim ktery pin na radiu je spinanych 12v po zapnuti...poradi mi nekdo?procet jsem to tu krizem krazem ale asi jsem slepy...

pak jedine zapojit na klicek ale to by bylo krajni reseni nebo me napada dat nejake relatko aby spinalo pokud jej vybudi signal z reproduktoru..

diky za ohlasy konecne jsem sehnal zesik ktery nerusi nebzuci a nedela bordel a tedka stojim na REMu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zdravim,

no moc jsi to tu necetl a nebo jsi nevedel co presne hledat. Pokud mas original radio tak to nema spinanych 12V proste se to radio ovlada pres CAN sbernici.

Pokud mas neoriginal. melo by to tam bud byt vyreseno takovim prevodnikem ktery to precte z CAN sbernice nebo si natahni kabel od pojstkove skrinky v pravo. Ted si nepamatuju presne ktera pojstka to je ale kdyz to budes chvilicku zkouset najdes tech spinanych 12V a dotahnes si je kam budes potrebovat. Jinak Z klicku (ze spinacky) to neudelas tam to beha myslim na nizsi napeti. To vis ta elektronika a cipy nepotrebujou 12V :-)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Originálne rádiá majú spínaný výstup. Využíva sa na napájanie originálneho CD meniča, takže ho samozrejme ide použiť aj na spínanie zosilňovača. Akurát niektoré rádiá to ovládajú spolu so zapnutím / vypnutím rádia, čo môže spôsobovať nejaké pazvuky v reprákoch, ak sa tým ovláda zosík. Takže si to treba odskúšať, napríklad Swing to takto robí.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...