Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ahoj Colins, nechcel by si napisat (co by moderator LPG sekcii, nech to ma vahu) Pticovi ci by nieslo urobit odkaz zo sipkou v Sekcii Fabia/motor tiez na LPG? Akosi sme sa ztratili :help:

vopred vdaka eL Presidento :skoda:

Upraveno od Malta

co, dělal jsi osobního šoféra nějakému papaláši ;) ? Ikdyž ti asi jezdí spíše v sedmičkových řadách co lol

Nevím jestli znáš tenistu davida Rikla a jeho ženu Adrianu Gerši. No a ten bavorák je adriany a jelikož mají přiletět z Floridy na léto do Čecha mají barák za Olomoucí a kámoš jim v tom domě uklízí, tak jsme vezli bavoráka na vyčištění. Tak jsem se trochu svezl :p

Má pravdu předsedo :smich::smich::smich:

Upraveno od montas

to jsem zažil něco podobného :smich: . Kdysi jsem jezdil pro Gillette (když byli hlavními sponzory MS ve fotbale ve Francii), když to regionální dealeři nestíhali, po obchodech, 14 dní, projel to od České Lípy na severu, po Rozvadov na západ a na jih po Český Krumlov a to ve dvoulitrovém Mondeu 20V (podkritické otáčky 7000 ot/min), za těch čtrnáct dní jsem měl prům.spotřebu přes 10l a panský kočí dokázal s tím stejným něco málo pod sedm litrů... takže jsem to nešetřil. Když jsem pak po týdnu přijel na víkend domů a jel natankovat svou šáde 120LS na LPG a vyjel z parkálu, tak jsem hned po 2m zastavil a šel se podívat zda nemám vypuštěná kola (mimochodem neměl, ono to fakt nejelo ;) ). Když jsem pak Mondeo vrátil do Prahy na centrálu a jeli někam s šáde, přísahám měsíc jsem nepředjížděl, páč jsem dal za tři, plyn až na podlahu a ono ... nic ... nic se nedělo. To v Mondeu za tři, plyn na podlahu a klíďo do 140km/h když bylo potřeba.

Jj, podobný pocit mám i já :kuk: . Ten bavec měl skoro 300 koníků a 3 druhy režimu jízdy - automat, automat sport a automat supersport( řadil jsi si sám jen pohybem řadičky nahoru a dolů). Prostě bomba. jsem nemocen :feve::feve::feve:

víte co je nejhorší?jezdit s lepším autem než vlastníte:-)já si půjčuju přítelkyně favorita a pak si myslím že mám raketu lol

jojo přesně ten pocit mám když přesednu z manželčiny Feldy ;) do "naší" Fábuli ;) když mi ji o víkendu půjčí lol

• Autor
ahoj Colins, nechcel by si napisat (co by moderator LPG sekcii, nech to ma vahu) Pticovi ci by nieslo urobit odkaz zo sipkou v Sekcii Fabia/motor tiez na LPG? Akosi sme sa ztratili :help:

vopred vdaka eL Presidento :skoda:

ajta krajta !

ale ma tu ukoluju.... lol

chlapi nejako mi zacala blbnut spotreba.

kupim plnu nadrz plynu, 10 litrov benalu

a za 3 dni, ked pridem k autu uz su obidve nadrze prazdne.

budem musiet synovi povedat, nech najde frajerku niekde blizsie..... lol

uff, kuaaa, ja som to dal sem, som myslel, ze somv lamparni !!

bratře plukovníku, vytahám vás za ouško :smich::smich::smich:

holt i mistr tesař se občas utne, Robko nevím jestli by to nemělo být na varování ;):plol

Hele co je z Robkem? Už jsem ho tady neviděl aspoň měsíc :kuk:

no je fakt že už jsem ho taky dlouho neviděl, ale dle info z profilu naposledy 17.4.v 22:00 což není tak dávno.

... asi prodal svoji Fábuli a stydí se teď mezi nás Škodovkáře přijít ;):p

• Autor

mozete ma vytahat aj za ine veci,

mna terazky zaujimaju taketo kolesa :

Upraveno od colins

a kolko ečok stoji, nejak nevidno na tom hongajucim papiery ;)

Ale to nejde předělat na plyn :smich::smich::smich: . Leda by vozil na zádech toroid :smich::smich::smich:

• Autor
a kolko ečok stoji, nejak nevidno na tom hongajucim papiery ;)

skoro 8 tisic eciek.

ale to je prehnana cena, lebo uz ju tam ma rok a nikto to nekupil.

normalne ceny v bazare su okolo 4 tisic.

montas : toroid bude zabudovany do zadneho kolesa. hehe

Všechno jde předělat, jen najít kousek místečka na nádrž, my už máme s AGC i typovku na čtyřkolky, na ty co jezdí po parcích a sbírají lupení a h.... po pejscích, je tam nádrž na 17 litrů...

Pozrite aká sranda na vstrekovači... ;):feve:

post-16587-1240420356_thumb.jpg

Zvačšené....

post-16587-1240420409_thumb.jpg

No...ale neviem ako :feve: zrazu k tomu došlo....

To vypadá,že by ta oranžová potvora už nemusela svítit :palec2:

Tak tohle jsem měnil na koktě v lednu, dva zničehonic foukali, ale jak jsem vytáhl lištu

vyměnil jsem raději všechny, no nekupto, O kroužek 90 Kč kus :palec2:

A ako si vedel že prefukuju? Dáko si ich meral...Možno by som ich mal tiež pre istotu vymenit vsetky... ;):feve:

U mě to bylo relativně jasný, jakmile jsem jel byl zvuk motoru pod plynem maličko jiný

než obvykle, ale po vypnutí motoru se ozýval syčivý dozvuk (nešlo to přeslechnout), jak

jsem shodil lištu a pak vstřiky (pěkná drbačka sundat konektory LPG, nemají aretaci jako

origo) byl jeden O kroužek KO a druhý natržený, pro jistotu jsem vyměnil všechny.

Chlapci dávajte si pozor na cestách...v sobotu sa mi zabil kamarát.....asi mikrospánok...vpálil do autobusu...na mieste mrtvy. fakt radšej žiadne telefonovanie za jazdy a ked ste unavený ...oddych... :feve: :feve:

kam sa vseci bratia slovaci podeli, snad na nás nezanevreli :okol107

myslíš že 8:0 tolik dokáže aby na nás zanevřeli tu na foru?? lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.