Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3846 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 442 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 618 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 666 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 765 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 511 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 568 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 521 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 647 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 512 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 531 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 481 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 681 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 662 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 521 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 781 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 624 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 646 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 648 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 633 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 651 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 545 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 435 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 657 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Každoroční jarní procedůra 🙂: - Umytí podvozku na rampě wapkou. - Celé auto na špalky, sundání plastových podběhů. - Vymytí podběhů wapkou. - kompletní rozborka, vyčištění, namazání a sborka brzd.   Na rok zase klid 🙂.
    • Díky za perfektní rady, reálné zkušenosti. Když bych se přiklonil k naftě, mám ještě dva dotazy.  TDI 110 kW bude tedy plně dostačujíci i při plně obsazeném autě a na dálnice, příp. cesty po menších kopcích?  A druhý dotaz, přeci jenom potřebuju jezdit také často po městě. Dnešní moderní diesely jsou schopny jezdit i krátké pár kilometrové trasy bez větších problémů během týdne? Nafty se prostě pořád pro městský provoz obávám. Děkuji
    • Ahoj. Mám ten istý motor a ten istý problém. Čím bol zapríčinený ten zvuk? Ďakujem za odpoveď.
    • Ahoj. Mám ten istý motor a ten istý problém. Čím bol zapríčinený ten zvuk? Ďakujem za odpoveď. 
    • Zdravím. Zjišťoval jsem už před týdnem a dospěl jsem k závěru, že nebudu čekat a objednal jsem nový Kodiaq 2.0 TSI 4x4 Exclusive selection🙂. Ono jde taky o to, že se postupně naplňují kvóty co jdou do výroby kvůli emisím. Tak se to dá čekat. Musí se podpořit prodej elektrovozů. A prodej spalováků s vyšší marží , omezenou, nebo příplatkovou výbavou to musí vykompenzovat. Rozhodovat bude ale zákazník., tak je to na každém z vás. Já už se jen těším až dorazí nové 🚗 
  • Vytvořit nový...