Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3765 témat v tomto fóru

1. Světla ŠKODA ENYAQ iV

• 0 odpovědí
    • 746 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 663 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 606 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 639 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 726 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 738 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 703 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 583 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 622 zobrazení
  2. ŠKODA SCALA

• 0 odpovědí
    • 809 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 618 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 555 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 559 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 598 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 595 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 616 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 645 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 723 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 775 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 585 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 664 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 694 zobrazení
  3. Nová ŠKODA SLAVIA

• 0 odpovědí
    • 656 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, začal jsem mít problém s víkem kufru u našeho S3. Všelijaké náhodné chování. Začalo to tím ,že když jsem ho chtěl otevřít tak jsem mu musel občas pomoct aby se otevřel teď zůstane občas vyset a podobně. Myslel jsem že to budou drátky tak jsem vzpěry vymontoval a zjistil jsem že byla u jednoho zeleného byla načnutá bužírka ,ale víc nic tak jsem pro jistotu v místě ohybu vyměnil část těch 4 drátků za silnější flexi drátky protože jsme už z minulého zjištění u sousedovo octavie zjistil že soudruzi tam dávají obyčejné PVC drátky které samozřejmě nemohou vydržet. Po výměně drátků samozřejmě ta samá chyba.  Ve VCDS mi vyjelo toto:     Nevíte někdo kde by mohla být chyba ?
    • Poznám taký značkový servis kde ti (reálne) nalejú tvoj donesený olej, ale samozrejme musí to byť olej podľa špecifikácie, zároveň stratíš záruku mobility a ešte zaplatíš aj poplatok za likvidáciu starého oleja, čo inak neplatíš.
    • 0W20 je správná volba. 
    • Ty oleje 0w20 souvisí s emisemi a asi i běžnými vymenami 30tkm. Mám krom Superbu i dvě Bmw s motory b48 a b58 a autorizak tam dává to samé, akorát to s tímto olejem a vymenami 30tkm odchází na klice. Takže jedu oleje schválené vw či Bmw ve specifikaci 5w-30
  • Vytvořit nový...