Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3804 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 483 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 539 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 595 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 675 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 479 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 472 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 473 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 486 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 430 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 556 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 689 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 405 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 487 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 535 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 496 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 503 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 507 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 579 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 865 zobrazení
  1. ŠKODA ENYAQ iV 80

• 0 odpovědí
    • 697 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 741 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 605 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 585 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 551 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 537 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím Vás,   přicházím s dotazem, zda Vám také tak pískají brzdy? V servisu řešeno, ale prý je vše v pořádku. Pískání při dobržďování a zastavování mi přijde čím dál hlučnější a častější. (Ze začátku pouze po delší době jízdy, nyní už stále) Občas když zastavuji někde, kde kolem stojí lidé se už stydím zabrzdit, abych nepoutal pozornost.. 😄 Najeto mám kolem 6 tisíc, auto je parkované v garáži, brzdy nejsou orezlé, kvůli pískání je pravidelně beru vapkou důkladněji, zda to není třeba nějakou nečistotou, ale bez účinku.   Dnes se k pískání přidal i další zvuk - hučení. Zatím se to projevuje pouze při odbočování vlevo pod úhlem +- 90 stupňů a mírném brždění. Tedy opět servis, dám vědět jak dopadnu.   Neřeší někdo podobný problém?   Díky!
    • JJ, je to pomocné čerpadlo na vodu. Bylo jen pootevřené a zaseknuté. Je u horní části motoru na pravé straně. Najdeš podle hadic...
    • Je to jako kdybys neměl úplně dovřený  dveře, nebo škvíru nad nedovytaženým oknem.
    • Jen člen FB skupiny Scala měnil na vpodst. novém autě komplet repro. Ptal jsem se jej na dostupnost těch původních zánovních origo. Prý je rovnou vyhodil 😏. Takže pro někoho mají cenu elektroodopadu 🤣... Já bych je býval za cenu dopravy bral ihned, i kdyby ležely jen na regále.
  • Vytvořit nový...