Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3854 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 679 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 555 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 680 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 731 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 790 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 604 zobrazení
  1. ŠKODA OCTAVIA IV G-TEC

• 0 odpovědí
    • 759 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 835 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 671 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 638 zobrazení
  2. Lambo na zeď

• 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 610 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 701 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 645 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 661 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 691 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 603 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 758 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 629 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 890 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 514 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 565 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 590 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý deň,   snažil som sa nájsť na fóre podobné téma, žiaľ bez úspechu... Pred pár mesiaci mi začalo auto pri zamykaní signalizovať zamknutie 2x, s tým že vodičove dvere zostali odomknuté.  Skúsil som synchronizovať kľuč, bohužial to nepomohlo. Po čase prestalo fungovať bezkľúťové odomykanie KESSY, s tým že palubný počítač začal vyhadzovať chybu "KEYLESS vadný".   Máte s tým niekto skúsenosti? Rád by som vedel ktorý dieľ môže danú chybu spôsobovať, skúsil by som ho vymeniť.   Ďakujem.    
    • Na ten reálný dojezd jsem zvědav, každopádně ceny ultrarychlonabíjení bez registrace jsou docela ujeté. V září před cestou do Chorvatska plánuju aktivovat na měsíc Ionity power za cca 200 Kč na měsíc, nabíjení pak vychází kolem 12 Kč/kW, což už jde, pokrytí během cesty je také solidní, tak bych si asi jen s Ionity na tomto elektrodobrodužství vystačil ...
    • Tak to trochu ozivim... Dnes na mne zaclo sviti kontrolka emisi. Chyba  SCR katalizator Nox 1 ucinnost priliz nizka. Dpf mam na 35g a vse funguje jak ma krom teto chyby. Nikdy se mi ovsem nerozsvitila kontrolka emisi az ted. Chybu vidim od 2021 asi 4x a ted z kontrolkou. Najeto mam 115 tis.km. uz jste to nekdo resil a vyresil?  Vyfuk mam zatim cisty. 
    • Tlačítko varovných světel je samostatný díl. Kastlík s výdechy by měl být stejný mezi FL a před FL auty. Existují ale dvě verze podle výbavy: kastlík s víkem - 1Z0 820 951 B a kastlík bez víka: 1Z0 820 951 C.
    • Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak se s dnešní zkušeností podělím zde. Karoq 1.5 DSG7 (2024), chystal jsem se  předjíždět, tak jsem ručně podřadil, přišlápl plyn, otáčky vyletěly až k červené oblasti a převodovka automaticky nepřeřadila na vyšší převodový stupeň. Až když jsem ručně zařadil vyšší rychlost, tak se převodovka po chvíli přepla do automatického řazení D. 😐 
  • Vytvořit nový...